Celebrity

28. května 2024 09:30

redakce Prima Ženy

Jak bydlí David Pastrňák? Z luxusního bytu v Bostonu má pohádkový výhled na přístav

David Pastrňák na Staroměstském náměstí

Zajímá vás, kde bydlí hvězda kanadsko-americké NHL a čerstvý mistr světa David Pastrňák (28)? Jeho království se nachází v Bostonu nedaleko centra města. Pasta to z něj má blízko do hokejové haly a navíc si může užívat luxusní výhled na přístav.

David Pastrňák přezdívaný Pasta si může užívat opravdový luxus, kterým je mimo jiné jeho byt s výhledem na bostonský přístav. Rodák z Havířova v roce 2017 v Boston Bruins podepsal kontrakt na 878 milionů korun a loni uzavřel novou osmiletou smlouvu na téměř dvě miliardy korun, což ho zařadilo mezi nejlépe placené hráče NHL.

Byt, ve kterém Pastrňák žije se svou švédskou snoubenkou Rebeccou a jejich dcerkou Freyou, se skládá ze dvou propojených bytových jednotek, které koupil před více než šesti lety za 3,2 milionu dolarů (zhruba 75 milionů korun). Mezonetový apartmán se rozkládá přes dvě patra na ploše 210 metrů čtverečních, má šest místností, z toho tři ložnice, a v jedné ze tří koupelen je i vířivka. A jak psal v roce 2020 web iSport, když Davida Pastrňáka navštívil jeho kamarád, režisér, herec a bavič Jakub Kohák, nestačil se divit, když v bytě objevil retro videoautomat z devadesátých let na lov jelenů!

„To se pořád někdo diví, že to českému útočníkovi v zámořské NHL pálí ostrými. A ono to má přitom úplně jednoduchý důvod. Fenomén Pasta trénuje střelbu doma ve svém království. Nikoliv však s holí, ale s dvěma puškami zapojenými do hrací bedny,“ konstatoval tehdy.

S výběrem bydlení pomohli spoluhráči

Apartmán v rezidenci Burroughs Wharf Pastrňákovi nejspíše doporučili jeho spoluhráči. Za zmínku rozhodně stojí výhodná poloha bytu na okraji bostonského přístavu, coby kamenem dohodil od historického North Endu. Nemovitost je vybavena mimo jiné nonstop recepcí a podzemními garážovými stáními. „Možná tady byl na návštěvě u některého ze spoluhráčů, tak si to zde oblíbil. Kousek odtud začínal bydlet na hotelu,“ svěřila se tehdy jeho maminka Marcela Radiožurnálu.

Přečtěte si také: Zlatý hrdina Pastrňák: Jágr říkal, že finále rozhodnu. Sám jsem tomu ale moc nevěřil

Sdílejte článek
Štítky NHL bydlení byt David Pastrňák Jakub Kohák Boston Bruins MS v hokeji 2024 Rebecca Rohlsson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.