Celebrity

27. května 2024 10:34

redakce Prima Ženy

Krainová se pochlubila fotkami s hokejisty. Kromě Pastrňáka vytáhla z archivu i Hudlera

Celý národ se raduje ze zlata, které český reprezentační tým po 14 letech vybojoval na mistrovství světa. Sociální sítě po finálovém zápase zaplavila vlna radosti a modelka Simona Krainová (51) se rozhodla přispět k veřejným gratulacím. Sdílela snímek s Davidem Pastrňákem (28) a rovnou přidala i archivní kousek se svým ex Jiřím Hudlerem (40).

První a zásadní gól finálového zápasu se Švýcarskem vstřelil v 50. minutě David Pastrňák, kterému v hledišti byla oporou snoubenka Rebecca s dcerkou Freyou Ivy. David tak prožil v den svých narozenin před rodinou největší úspěch kariéry.

„Davide! Jak bychom řekli u nás v Havru, jsi borec jak cyp,“ napsala Simona Krainová na Instagramu k fotce, kde s Pastrňákem pózují se sklenkami v ruce. „Všichni jste borci, novodobí gladiátoři. Málokdo si dokáže představit tu tvrdou dřinu a všechno, co musíte obětovat, abyste byli tam, kde dnes jste. A výš už to nejde vole. Hele já mám v hokeji trochu hokej, ale už jsem si sáhla na Stanley Cup i na tebe, a to stačí! Gratulace vám všem hoši,“ vyjádřila svou radost Krainová a připojila i snímek s Jiřím Hudlerem. Ten v době, kdy spolu chodili, vyhrál právě zmíněný Stanley Cup, a sice v roce 2008, kdy hrál za Detroit.

Vztah Jiřího Hudlera a Simony Krainové skončil v roce 2009. Dělila je od sebe velká vzdálenost, roli hrála i nevěra. Média tou dobou hodně řešila Hudlerovu aférku s prostitutkami. „Ta aféra náš vztah potopila definitivně, ale už předtím byl náš vztah na vážkách a raději už bych se v tom nerýpal. Ale už předtím byl náš vztah trošku špatně. Ta aféra to dovršila,“ řekl tehdy Hudler pro Top Star.

Simona Krainová se nakonec dočkala i omluvy, ovšem ne napřímo z úst Jiřího, ale jen prostřednictvím jeho rozhovoru v médiích. „Jsem ráda, že měl Jirka koule udělat tak pěkný rozhovor do novin a neměl koule na to, se mi omluvit osobně. Hlavní ale je, že měl koule na ty prostitutky,“ prohlásila se smíchem Simona pro Novinky.

Hokejista Jiří Hudler se v roce 2016 oženil s Hanou Chymčákovou:

Sdílejte článek
Štítky Instagram hokejista David Pastrňák Stanley Cup Simona Krainová Mistrovství světa v ledním hokeji MS v hokeji 2024 Jiří Hudler

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.