Celebrity

27. května 2024 10:34

redakce Prima Ženy

Krainová se pochlubila fotkami s hokejisty. Kromě Pastrňáka vytáhla z archivu i Hudlera

Celý národ se raduje ze zlata, které český reprezentační tým po 14 letech vybojoval na mistrovství světa. Sociální sítě po finálovém zápase zaplavila vlna radosti a modelka Simona Krainová (51) se rozhodla přispět k veřejným gratulacím. Sdílela snímek s Davidem Pastrňákem (28) a rovnou přidala i archivní kousek se svým ex Jiřím Hudlerem (40).

První a zásadní gól finálového zápasu se Švýcarskem vstřelil v 50. minutě David Pastrňák, kterému v hledišti byla oporou snoubenka Rebecca s dcerkou Freyou Ivy. David tak prožil v den svých narozenin před rodinou největší úspěch kariéry.

„Davide! Jak bychom řekli u nás v Havru, jsi borec jak cyp,“ napsala Simona Krainová na Instagramu k fotce, kde s Pastrňákem pózují se sklenkami v ruce. „Všichni jste borci, novodobí gladiátoři. Málokdo si dokáže představit tu tvrdou dřinu a všechno, co musíte obětovat, abyste byli tam, kde dnes jste. A výš už to nejde vole. Hele já mám v hokeji trochu hokej, ale už jsem si sáhla na Stanley Cup i na tebe, a to stačí! Gratulace vám všem hoši,“ vyjádřila svou radost Krainová a připojila i snímek s Jiřím Hudlerem. Ten v době, kdy spolu chodili, vyhrál právě zmíněný Stanley Cup, a sice v roce 2008, kdy hrál za Detroit.

Vztah Jiřího Hudlera a Simony Krainové skončil v roce 2009. Dělila je od sebe velká vzdálenost, roli hrála i nevěra. Média tou dobou hodně řešila Hudlerovu aférku s prostitutkami. „Ta aféra náš vztah potopila definitivně, ale už předtím byl náš vztah na vážkách a raději už bych se v tom nerýpal. Ale už předtím byl náš vztah trošku špatně. Ta aféra to dovršila,“ řekl tehdy Hudler pro Top Star.

Simona Krainová se nakonec dočkala i omluvy, ovšem ne napřímo z úst Jiřího, ale jen prostřednictvím jeho rozhovoru v médiích. „Jsem ráda, že měl Jirka koule udělat tak pěkný rozhovor do novin a neměl koule na to, se mi omluvit osobně. Hlavní ale je, že měl koule na ty prostitutky,“ prohlásila se smíchem Simona pro Novinky.

Hokejista Jiří Hudler se v roce 2016 oženil s Hanou Chymčákovou:

Sdílejte článek
Štítky Instagram hokejista David Pastrňák Stanley Cup Simona Krainová Mistrovství světa v ledním hokeji MS v hokeji 2024 Jiří Hudler

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.