Celebrity

24. května 2024 10:30

Tomáš Durčák

Narozeninová bitva o medaile s pachutí. Pastrňák se musí obejít bez partnerky i dcery

Češi budou hrát o medaile

David Pastrňák v sobotu, kdy bude slavit své 28. narozeniny, zároveň před domácím publikem zabojuje s reprezentací o postup do finále Mistrovství světa. V publiku však s největší pravděpodobností bude chybět jeho nastávající žena Rebecca i milovaná dcerka Freya.

Nakonec to nebyl David Pastrňák, ale jeho kolega z Bostonu Pavel Zacha, díky němuž se Češi na domácím hokejovém mistrovství posunou do boje o některý z cenných kovů. Pro rodáka z Havířova bude sobotní bitva se Švédskem o to významnější, že na stejné datum připadá i jeho narozeninový den. Postupem do finále si tak může nadělit více než krásný dárek. 28. narozeniny však Pastrňák zřejmě oslaví bez své snoubenky a téměř roční dcerky.

Devětadvacetiletá Rebecca Rohlsson, s níž se vzhledem k tomu, že měla nedávno rozlučku se svobodou, Pastrňák dost možná ještě letos ožení, zatím totiž v Česku není. A nejspíš už semifinále ani finále nakonec v hledišti, kde by mohla nastávajícího manžela podporovat, nestihne. Její cesta z Bostonu do Prahy se totiž zkomplikovala a plánovaným letem Rebecca s malou Freyou nakonec neodlétly.

Matka s dcerou tak místo toho zamířily do Švédska, odkud Rebecca pochází. Zde však dle samotného Pastrňáka aktuálně probíhají blíže nespecifikované rodinné problémy, a tak není vůbec jisté, jestli Davida budou moci z nabitých ochozů O2 Arény společně se zbytkem národa hnát směrem k medailím. „Jsou nějaké rodinné problémy ve Švédsku. Uvidíme, jestli to stihnou. Hlavně, aby bylo všechno v pořádku. Když přijedou, tak přijedou,“ okomentoval situaci stručně Pastrňák pro iSport.

Mohlo by vás zajímat: Maminka Davida Pastrňáka měla tři práce, aby své syny uživila. Dnes je virtuální babičkou

David se nicméně může v publiku spolehnout aspoň na svou celoživotně nejvěrnější fanynku, maminku Marcelu. „No tak samozřejmě, i ostatní kluci tu mají maminky. Máme obrovskou radost, že můžeme hrát pro ně tady doma. Spousta z nás hraje v zahraničí, takže ony musí být vždy ty, co se na nás přijedou kouknout. Teď je to naopak, maminky si to užívají, doufám, že na nás budou moct být pyšné,“ dodal sympatický rodák z Havířova.

Pastova maminka v pořadu Co Čech, to trenér! Na CNN Prima NEWS prozradila, že pro Davida bylo letošní rychlo-balení před odletem na šampionát do Prahy náročnější. „Davidova rodina se rozrostla, takže určitě chápete, kolik věcí se muselo sbalit. Neproběhlo to úplně jednoduše, ale máme ho tady, takže jsme rádi,“ popsala Marcela Ziembová. Ta trochu přiblížila i komplikace, kvůli nimž v Praze chybí Pastrňákova snoubenka i dcera.

„Z Bostonu měli letět společně do Paříže, ale nepovedlo se to a David nakonec letěl sám. Byl z toho smutný. Holky přiletí asi v pátek,“ řekla pro CNN Prima NEWS v úterý 21. května Ziembová. Jak už ale dnes víme, kvůli rodinným problémům ve Švédsku do konce šampionátu možná nestihnou dorazit. „Dozvěděli se, že holky nemají zamluvené stejné letadlo, takže se všichni měli během chvilky rozloučit. Když David sednul do letadla, tak si uvědomil, že je tam nechal a byl z toho rozhozený,“ přiznala Pastova maminka.

Pro Rebeccu sobotní zápas ostatně možná nebude náročný jen kvůli rodinným problémům ve Švédsku. Zatímco u ní doma se téměř jistě bude fandit skandinávskému celku, její srdce jí pravděpodobně bude táhnout spíš k bílo-červeno-modrým dresům našich hochů. Byť bude možná pro Pastrňáka nepřítomnost snoubenky a malinké dcery drobnou vadou na kráse domácího turnaje, přesto má šanci prožít v sobotu nezapomenutelné narozeniny. A oslavit je třeba i prvním letošním gólem v reprezentačním dresu.

V pořadu CNN Prima News Co Čech, to trenér! byla hostem i Marcala Ziembová, maminka Davida Pastrňáka:

Sdílejte článek
Štítky Švédsko narozeniny David Pastrňák finále zápas Česko semifinále Pavel Zacha Mistrovství světa v ledním hokeji rodinné problémy Rebecca Rohlsson Freya Ivy Pastrnak Marcela Ziembová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.