David Pastrňák pokřtil dceru. Obřad proběhl ve Švédsku a připomínal svatbu

Hokejista David Pastrňák se snoubenkou Rebeccou se už nějakou dobu těší z narození své milované holčičky. Dcera Freya Iva má za sebou křtiny na krásném místě ve Švédsku u moře. Celá akce připomínala svatbu.

Slavný hokejista David Pastrňák a jeho snoubenka Rebecca Rohlsson se dočkali vytouženého miminka v červnu letošního roku. Nyní se svou dceru Freyu dvojice rozhodla pokřtít. Vybrala si k tomu rodnou zemi sympatické blondýnky, která učarovala Pastrňákovo srdce.

Mohlo by vás zajímat: Pastrňák má pohádkovou smlouvu a patří mezi nejlépe placené hráče. Kolik bude brát?

Křtiny probíhaly kousek od švédského Stockholmu, ve Vile Soludden. Na mole u vody se na chvíli vše zahalilo do bílé barvy, která symbolizuje čistotu, nevinnost a nový začátek. Mnozí si mohli myslet, že se jedná o svatbu, ale opak je pravdou. Tento den byl věnovaný právě roztomilé holčičce. „Úžasný moment nechat naší malou Freyu pokřtít,“ cituje Pastrňákova slova iSport.

Svatba na spadnutí

Útočník Bostonu Bruins požádal o ruku svou lásku už minulý rok v létě. „Jo, jsme zasnoubení. Zásnuby proběhly minulý rok ve Francii, takže jsme zasnoubení už od minulého léta,“ prozradil hokejista webu Super.cz. Na svatbu však zatím vzhledem k časové vytíženosti nedošlo. „Až nastane vhodná chvíle na tento nejkrásnější okamžik v životě, tak svatba proběhne,“ prozradila tak trochu tajemně Davidova maminka Marcela. Datum svatby tedy zatím známé není.

Čtěte také: Na obzoru je velká hokejová svatba. Přítelkyně Davida Pastrňáka ukázala obří prsten

Pastrňák oznámil narození dcery:

Dvojice spolu randí od roku 2018 a jejich vztah už leccos zažil. Bohužel i velkou ránu v podobě ztráty milovaného syna Vigga, a to pouhých šest dní po porodu. Teď se ale snoubenci těší z nádherné holčičky, které věnují veškerou svou pozornost. Je jen otázkou času, kdy si tento pár řekne své „ano“.

Sdílejte článek
Štítky dcera vztahy David Pastrňák celebrity křtiny Rebecca Rohlsson rodina svatba hokejista Freya Iva

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.