Celebrity

14. listopadu 2022 11:15

redakce Prima Ženy

Holčička s prasátkem po 20 letech znovu v televizi. Sandra Flemrová zubům neutekla

Za pár dnů nastane adventní čas a v televizi se začne znovu objevovat holčička, jež vidí prasátko se zahnutými zuby. Malou hrdinku, která jde s tatínkem pro vánoční stromek, před 20 lety ztvárnila Sandra Flemrová (23). Jak žije dnes?

„A tati? Bude mít ty dlouhý zahnutý zuby nahoru?“ ptá se roztomilá holčička svého tatínka. „Musíš vydržet a budou i zuby,“ odpovídá otec při řezání stromečku. „Nene, já nemusím, já už ho vidím,“ reaguje malá dcera. Legendární hlášky z oblíbené reklamy zná snad každý, kdo má doma televizi. Spot byl do světa vypuštěn v roce 2002 a rychle se stal jedním ze symbolů českých Vánoc. V reklamě zazářila tehdy tříletá Sandra Flemrová. V roli tatínka se představil herec Josef Polášek (57).

Reklama může být i nebezpečná:

Malou Sandru vzala do Prahy na casting maminka, filmaři si ji vybrali ze tří stovek dětí. „Při natáčení vánoční reklamy na Kofolu mně byly tři roky. Pamatuji si jen pár záblesků, jako například koulovačku se štábem. Reklama se mně ale přesto silně zapsala do života,“ uvedla Sandra Flemrová v rozhovoru pro Kofolu s tím, že na televizní spot se vždy ráda podívá. „Točilo se to v lese u Mladé Boleslavi, sníh byl umělý... Točilo se to myslím na podzim. To divoké prase se bálo. Zjistila jsem pak, že je to takzvaný gaučák – doma vychované prase,“ doplnila Flemrová další detaily, o kterých jí vyprávěla maminka.

Od zubů si po 20 letech znovu odskočila před kameru

Zdálo se, že roztomilou holčičku by mohla čekat kariéra ve filmovém průmyslu. I když se však zúčastnila dalších castingů, žádnou výraznou roli už nedostala. Před kameru se vrátila až o dvacet let později, šanci jí opět dala společnost vyrábějící oblíbený nápoj. Flemrová propaguje systém vratných skleněných lahví pod názvem Cirkulka.

„S Cirkulkou vracíme do domácností osvědčené skleněné lahve. Nápad vrátit spolu s nimi do hry i děvčátko ‚Ne, ne, já nemusím, já už ho vidím‘ přišel úplně přirozeně,“ vysvětlil v oficiálním prohlášení marketingový ředitel společnosti Pavol Chalupka.

Sandra Flemrová, která pochází z Rokycanska, se tedy profesionální herečkou nestala. Její život je dál spojený se zuby. Nejedná se ale o prasečí, nýbrž o lidský chrup. Flemrová totiž vystudovala obor zubní technik a dnes pracuje jako sestřička u zubaře.

Sdílejte článek
Štítky reklama Vánoce televize Kofola Josef Polášek Sandra Flemrová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.