Holku z velkoměsta čeká Láska s vůní oliv. A nejen divačky pak vášnivá podívaná

Společné tango - Láska s vůní oliv

Z premiérového romantického tureckého seriálu Láska s vůní oliv na vás dýchne nejen kouzelná atmosféra letních dovolených u moře, ale i láska, na jejíž ztvárnění jsou turečtí filmaři osvědčenými specialisty. Žhavou novinku sledujte od 2. prosince. Každý všední den dvě epizody na Prima LOVE.

Turecký romantický komediální seriál Láska s vůní oliv měl v zemi svého původu premiéru v roce 2021. Haziran (Ayça Ayşin Turanová) je holka z velkoměsta. A to každým coulem. Jediné, co ji zajímá, je její kariéra a rychlý životní styl Istanbulu. Nic jiného by si ani nedokázala představit. Když ale Haziran firma, pro kterou pracuje, pošle na odlehlý ostrov v Egejském moři, aby tam připravila půdu pro nový turistický resort, jedna jediná chybička jí navždy změní život.

Čtěte více o tureckých seriálech a jejich hrdinech

V divočině na ni čeká Poyraz (Alp Navruz). Obyčejného chlapa přitahuje nezkrocená příroda mnohem více než změkčilí lidé. Je sportovně stavěný a umí si poradit v každé situaci… kromě nečekaného seznámení s půvabnou dívkou.

Až doteď měl klid od všeho a hlavně od všech, protože se schovával před okolním světem v malé továrně na olivový olej. Jenže přesně na místě, kde stojí, má vzniknout plánované nové turistické letovisko. Harizan a Poyraz jsou dva naprosté protiklady – a tak se zákonitě neodolatelně přitahují.

Lásku s vůní oliv sledujte od 2. prosince každý všední den dvě epizody na Prima LOVE nebo v předpremiéře online na prima+ .

Než si Harizan stačí uvědomit, že právě Poryaz je ten, kterého dostala za úkol vystrnadit, přeskočí mezi nimi jiskra a vzplane vášnivá láska. Netrvá dlouho a továrna končí. Poyrazovy sny se rozplývají jako pára nad hrncem a celé městečko s obavami hledí vstříc nejisté budoucnosti. A Haziran na tom není o moc lépe. Také její život je najednou vzhůru nohama, když zjišťuje, že její matka může přijít o jejich rodinný domov.

Spojí Harizan a Poyraze vůně oliv

Podnikavou dívku z velkoměsta sžírají výčitky svědomí. Aby všechno napravila, musí spojit síly s milovaným přírodním mužem. Podaří se jim vystavět jejich vlastní trendy hotel a zachránit tak továrnu na olivový olej i matčin domov? Ať už to dopadne jakkoliv, všechno, co spolu Harizan i Poyraz prožijí, je navždy změní.

Herci v hlavních rolích

Ayça Ayşin Turan (31)

Turecká herečka se narodila 25. října 1992 v městě Sinop. Zahrála si v seriálech Láska s vůní oliv, Ochránce, Anza nebo ve filmu Nic není, jak se zdá. O herectví se zajímala už od dětství.

Alp Navruz (33)

Turecký herec se narodil v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Láska s vůní oliv, Láska beze slov nebo Fazilet Hanım ve Kızları. Vystudoval Yıldızovu technickou univerzitu, katedru tureckého jazyka a literatury. Než se stal hercem, věnoval se podobně jako řada jeho kolegů modelingu.

Sdílejte článek
Štítky láska Istanbul Vánoce továrna Prima Love trend olivy turecké seriály rekreační středisko Egejské moře Láska s vůní oliv Ayça Ayşin Turan Vánoce 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.