Celebrity

8. listopadu 2023 21:45

Šarlota Chmelařová

Miláček žen Can Yaman ze Zasněné lásky pobláznil svět. Tu pravou zatím nepotkal

Když začal turecký herec Can Yaman točit seriál Zasněná láska, asi netušil, jak moc ho jeho role proslaví. Jeho svalnaté tělo a vzhled Tarzana brzy oslovil fanynky prakticky po celém světě a jeho popularita raketově vzrostla. Dnes tento lamač dívčích srdcí slaví 34. narozeniny.

Can Yaman se narodil 8. listopadu 1989 v tureckém Istanbulu. Za roli v seriálu Zasněná láska dostal v roce 2018 cen Golden Butterfly pro nejlepšího herce v romantické komedii. Od té doby jeho kariéra raketově roste. Na Instagramu ho v současné době sleduje přes 10 milionů lidí. Diváci si ho mohou pamatovat také například ze seriálu Recept na lásku či Příchuť lásky, které jsou dostupné ke zhlédnutí na platformě prima+.

Mohlo by vás zajímat: Božský Yaman se vrací. Od jednoho z prvních seriálů prošel velkou proměnou

Z rodného Turecka se Yaman přestěhoval do Itálie, kde se věnuje natáčení nových projektů. Momentálně tam točil druhé pokračování seriálu Barvy Palerma a podle místních médií mezi ním a jeho hereckou kolegyní Francescou Chillemi přeskočila jiskra. Ta je však zadaná a od roku 2014 tvoří pár a italským obchodníkem Stefanem Rossem, se kterým má dceru.

Smůla v lásce?

Pohledný herec má v telenovelách na lásku štěstí, v osobním životě ale zatím tu pravou nepotkal. V roce 2017 tvořil pár s tureckou herečkou Bestemsu Özdemir. V roce 2021 se měl dokonce už i ženit, jeho snoubenka však svatbu zrušila. O ruku požádal sportovní moderátorku Dilettu Leottu, se kterou byl šest měsíců. Ta se s ním podle všeho rozešla kvůli tomu, že měla pocit, že Can příliš tlačí na pilu. Moderátorka se dala po jejich rozchodu dohromady s fotbalistou Lorisem Kariem a nedávno se jim narodila dcera Aria.

Can Yaman je od té doby nezadaný. Nebo svůj vztah alespoň neprezentuje veřejně. Už v minulosti ho média a fanoušci romanticky spojovali s hereckou kolegyní. S Demet Özdemir, se kterou si zahrál v Zasněné lásce, byl vídán hodně často i v soukromí. Ani jeden z nich však vztah oficiálně nepřiznal.

Čtěte také: Idol žen Can Yaman prozradil o zamilovanosti: Neprožívám věci povrchně

A jaké ženy se populárnímu tureckému herci líbí? „Mám rád ženy s talismany, energií, elegantní. Koncept krásné ženy tak, jak ho vnímá dnešní svět, mne moc nepřitahuje. Naopak mne přitahují ženy, které mají vlastní názor, vědomosti, nápady a duši, která v prostoru kolem nich mění věci k lepšímu,“ uvedl dál Yaman, který je narozený ve znamení Štíra pro Vanity Fair. U lidí si všímá jejich přístupu k životu. „Mám rád pozitivní lidi, kteří se usmívají, kteří se na život dívají z té lepší stránky... Pokud je člověk pozitivní, získá si mě,“ dodal miláček žen.

Can Yaman v hlavní roli seriálu Recept na lásku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.