Strašidelný klaun vaří žabinec, žloutenku a létá na tyči. Komu se udělá zle?

Prostřeno! XXVI (43) – Strašidelný karavan

Ve středu soutěžící z Jihočeského kraje pohostí Matěj, alias klaun Špína. Jeho večer bude jedno velké představení a všichni budou zvědaví na to, jak Matěj žije a co vlastně dostanou na talíř. Menu totiž bude podle názvů pokrmů vypadat všelijak.

Pro středečního hostitele Matěje je účast v soutěži amatérských kuchařů výzvou. Nepatří k lidem, co by vařili denně. Matěj raději žije svou prací, kulturou, rád cvičí a má rád party. Své soupeřky pozve do cirkusu, kde má svůj karavan. Osmadvacetiletý bavič připraví pozoruhodné menu laděné do hororového stylu. Podávat se bude krvavá rybina na talíři, žabinec mé babky, rýžová žloutenka a blaho před smrtí. Co si pod jednotlivými názvy představit? To samozřejmě nikdo ze soutěžících netuší. Vše uvidíte už ve středu vpodvečer. Některé dámy očekávají, že zůstanou hladové. Toho se ale bát nemusejí. Matěj je sice vtipálek, jídlo ovšem bude poživatelné, a dokonce i chutné.

Při příchodu bude soutěžícím jasné, že je čeká velký zážitek. Před vchodem do cirkusu budou snít o tom, že by je mohl Matěj hostit přímo v šapitó. Hostitel je vzápětí svým náhlým příchodem vyleká a se zvoláním „ahoj špínky“ jim představí svoje kamarádky, které budou strašidelně nalíčené a v kostýmech. Po welcome drinku, ve kterém plavou gumové myši, je pozve do svého karavanu. „Přivítání bylo hezký, i když jsem se ho trošku lekla. Minulý večer se choval normálně, byl hodný a nedělal šaškoviny,“ popisuje Denisa.

Podívejte se na Matějovo úžasné cirkusové číslo. Báli byste se?

Červené balónky, lebky a slizké oči v pití

S výzdobou si dá hostitel práci. Před karavanem naaranžuje červené balónky a pavučiny. Uvnitř připraví strašidelné prostírání s lebkami a černými mašlemi, ve vodě určené k pití budou plavat oči. Z toho se Ivaně zvedne žaludek a požádá, aby jí hlavně žádné oko nespadlo do skleničky.

Jelikož se bude večeře odehrávat v cirkuse, nemůže Matěj zvolit lepší zábavu, než předvedení svého čísla. Renata bude nadšená, Denisa na zábavu půjde s obavami. „Já moc strašidelný věci ráda nemám. Bojím se klaunů a takových psycho věcí. Z toho mám fakt hrůzu,“ svěří se nejmladší účastnice Prostřeno! tohoto týdne. Podobné pocity bude mít i Jiřina, kterou ohromila už hudba, světelné efekty a herecký výkon účinkujících. Na rozdíl od Denisy se jí hororová atmosféra zalíbí. Matěj bude létat na ve vzduchu na tyči, až se o něj budou některé soutěžící bát. Kolik bodů si ve středu klaun Špína vyvaří? Odpustí mu soutěžící chyby díky skvělé zábavě? O Matějovi se toho hodně dozvíte a byla by škoda si jeho večer nechat ujít.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření Prostřeno! bydlení cirkus horor klaun Jihočeský kraj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.