Astročlánky

12. listopadu 2023 06:30

Petra Martišková

Horoskop pro přicházející novoluní: Kozorohy čeká přezkoušení, Berany problémy

Již zítra v dopoledních hodinách nás čeká novoluní ve znamení Štíra, které silně ovlivní především všechna vodní znamení, ale bude silně působit i na ostatní. Co byste měli dělat, a čemu se naopak vyhnout?

Přesné novoluní nastává v pondělí 13. listopadu v 10 hodin a 27 minut a bude ve znamení tajemného Štíra. Novoluní je ideální pro ukončení všeho, co vám již dlouhodobě neslouží ku prospěchu. A není to jen o nefunkčních vztazích, ať už přátelských, nebo milostných, je to také o odpoutání se od všech starých a již nefunkčních vzorců chování, které vás mohou v životě dost zásadně omezovat.

Není lepší čas pro plánování nových aktivit, vymýšlení nových projektů i plnění svých snů, než je právě novoluní. Je totiž považováno za fázi růstu, dříve jej farmáři využívali k zasévání semen, protože půda byla plná vláhy a hlavně úrodná. Vy nemusíte sít semínka, ale zkuste zasadit nový nápad. Udělejte si alespoň v hlavě nový záměr, který vás posune blíž ke splnění vašich snů.

Měsíc přeje lásce

Novoluní ve Štíru silně ovlivní všechna vodní znamení, bude hodně o emocích a pocitech. Na povrch se mohou dostat staré křivdy, které jste zametli pod koberec a odmítali je řešit. Teď už se k nim postavte čelem a vše vyřešte podle vašeho nejlepšího vědomí a svědomí. Měsíc přeje lásce a intimním chvilkám. Dopřejte si s partnerem čas jen sami pro sebe, vášnivé jiskření vás nakonec zavede až do ložnice. Vyhněte se však v tuto dobu jednorázovým známostem, pamatujte, že to je výměna energií a ta by měla probíhat se správným člověkem.

Dopřejte si čas sami se sebou. Projděte se podzimní přírodou a zhluboka nasávejte omamnou vůni tlejícího listí a hlíny, která je pro podzim tak typická. Barvy, které jsou všude kolem, vás příjemně naladí a vy se po návratu budete cítit jako znovuzrození. Vyzkoušejte také nové meditační techniky, tančete, napište svůj vlastní příběh. Prostě buďte kreativní, zapomenete na starosti všedních dní a možná v sobě objevíte dosud skrytý talent, který můžete dál rozvíjet.

A jak toto novoluní přeje jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Beran

Pokud jste v poslední době řešili nějaké problémy ve vztahu, právě v době novoluní může dojít k jejich vygradování a následnému rozchodu. I když vás to v první chvíli vyděsí, bylo na čase. Je zbytečné být ve vztahu s někým, koho nemilujete. Tak bráníte sobě i partnerovi najít k sobě toho pravého.

Býk

Býci na tom budou o poznání lépe než Berani. Těm hrozí jedině sladký útok lásky. Možná se vám nedařilo dlouho najít partnera, ale tomu je konec. Váš princ na bílém koni je na cestě k vám a společně zažijete krásné chvilky štěstí.

Blíženci

Zkuste v době novoluní dělat věci jinak, než jste byli doposud zvyklí. Jděte do práce jinou cestou, zajděte na kurz, který jste ještě nikdy nenavštívili, vyzkoušejte sport, který vás už dlouho láká. Máte totiž velkou šanci najít zálibu, která vám už zůstane na celý život.

Rak

Raci by měli přestat neustále vzpomínat na to, co bylo, ale ani by neměli příliš plánovat do budoucna. Zkuste protentokrát žít tady a teď. Vychutnejte si přítomný okamžik. Na chvíli se zastavte a uvědomte si, co všechno máte, co vás obklopuje a co vám dělá radost. Zjistíte, že se máte opravdu krásně.

Lev

Lvi by si měli udělat pořádek ve svých věcech. Pokud chcete změnu ve vašem životě, dopřejte ji i svému domovu. Vykliďte skříně a věci, které už nenosíte, darujte potřebným. Proberte staré účty, papíry i knihy a uvolněte místo, aby k vám mohlo přijít něco nového.

Panna

Panny by mohly v těchto dnech pociťovat napětí, nervozitu a stres. Můžou za to negativní zprávy, které si do života pouštíte. Snažte se alespoň jednou nedívat na zprávy a namísto toho si přečíst nějakou pěknou knihu nebo si pustit pohodový film. Někdy je potřeba od všeho alespoň na chvíli utéct a vy se hned budete cítit lépe.

Váhy

Máte nějaké nesplněné sny a touhy? Pak je oprašte a vrhněte se do jejich realizace, hvězdy jsou vám nakloněny. Máte šanci získat vysněnou práci, ale i rozjet úspěšné podnikání. Tohle novoluní vám jednoduše přeje.

Štír

I když možná cítíte, že byste chtěli všeho nechat a nic nedělat, vězte, že by to byla velká chyba. Právě teď jste pomyslně metr před cílem a zastavit se by byla velká chyba. Spolkněte pocity nespokojenosti i závist, že ostatní mohou odpočívat. I na vás čeká odměna a bude velkolepá.

Střelec

Váš partner už dlouho neví, na čem je a vy mu to příliš neulehčujete. Sedněte si spolu a promluvte si o všem, co jej tíží. Možná budete překvapeni, co se v něm za tu dobu nastřádalo a jak maličký kousek je od toho, aby vztah ukončil. Pokud o něj nechcete přijít, udělejte si na něj čas a naslouchejte.

Kozoroh

Tohle novoluní pro vás bude jedno velké přezkoušení. Neberte si slova z úst nepřejících lidí a netrapte se jimi. Pokud chcete znát objektivní názor, zeptejte se někoho, kdo dané problematice rozumí. Na pomluvy a drby rozhodně nedejte.

Vodnář

Možná jste se zasekli v kolotoči práce a péče o rodinu a zapomněli na to, že jste také měli sny, které jste si chtěli splnit. Tohle novoluní vám je připomene. Nezametejte je zase do propadliště dějin s tím, že na to není čas, zkuste si je pomalými krůčky začít plnit. Naplní vás to neuvěřitelnou radostí.

Ryby

Přestaňte o svých nedokončených úkolech a starostech jen mluvit a pusťte se do jejich plnění. Vezměte to hezky od toho nejtěžšího až po ten nejjednodušší a postupnými kroky vyčistěte svůj stůl. Práce vám půjde skvěle od ruky a uvidíte, jak se vám uleví.

Jaký bude listopad podle mariášových karet, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Najdise.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.