Horoskop lásky na listopad 2023: Vodnáři, pozor na nevěru, Štíři, přichází láska

Jak to bude v listopadu 2023 s láskou podle mariášových karet? Na koho čeká nová láska a komu hrozí prozrazení nevěry? Přečtěte si, jak na tom bude v listopadu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

S partnerem si v poslední době opravdu hodně rozumíte, máte společná témata a baví vás spolu být a hlavně se smát. Hodně vás to sblížilo. Oba jste totiž pochopili, že práce není to nejdůležitější, a věnujete čas sami sobě.

Býk

Pozor na žárlivé hádky i přesto, že budete partnera provokovat, aby vám to vracel svým zájmem. Nakonec z toho můžou vzniknout velké žárlivé scény a uvědomíte si, že tohle nejsou správné projevy lásky. Když partnera uklidníte, dá vám lásku najevo i sám od sebe a lepší formou.

Blíženci

Partner by chtěl rozšířit rodinu, a protože už asi máte děti a o žádných dalších jste nepřemýšleli, tak vás jeho návrh trochu rozhodí. Musíte si to s ním vysvětlit v co nejkratší době, jinak to zůstane mezi vámi stále nevyřešené. Nemusíte mu odpovědět hned, nechte si čas do konce měsíce.

Rak

Pokud máte zájem s partnerem strávit delší čas, třeba i stáří, tak v listopadu bude jedinečná možnost. On se totiž může vyjádřit, že by chtěl ve vztahu nějaký posun, a žádost o ruku nebo domluvení manželství je možná na pořadu dne. Jen si dobře rozmyslete odpověď.

Lev

V listopadu můžete rozšířit rodinu o nový přírůstek. Pokud se na to nechystáte, tak na to ale myslete. Ve vaší blízkosti se vyskytuje někdo, kdo se o vás už delší dobu zajímá, a tento měsíc se můžete sblížit. Navíc vás pozve na krátkou dovolenou. Jenže co uděláte s partnerem?

Panna

Přichází měsíc plný zázraků. Někdo, o kom jste si mysleli, že o vás nemá zájem, se naopak projeví jako zamilovaný člověk plný plánů do budoucnosti. Budete tím úplně šokováni a nebudete tomu hlavně věřit. Nechte si čas na rozmyšlenou a na to, aby vám ukázal, jak o vás stojí.

Váhy

Máte různé pocity v souvislosti s vaším vztahem. Jeden den si říkáte, že je to ten nejlepší vztah, co byste si mohli přát, ale následně si řeknete, že se trápíte a partner vám vůbec nebude chybět. Jenže partner vám projeví city a vy se znovu zamilujete a zjistíte, že je to ten pravý vztah.

Štír

Konečně se vám splní sen o partnerství. Dostanete to jako dárek k narozeninám. Někdo, na kom vám roky záleželo, vyjádří své city a vy zjistíte, že jsou stejně silné jako ty vaše. Budete si připadat jako v pohádce, ale také začnete zvažovat, zda to není jen iluze a něco si nenamlouváte.

Střelec

Máte před sebou vcelku pohodový měsíc. I když budete váhat, zda odjet na chalupu a začít topit, nebo zůstat doma v teple a v pohodě. Nějak se v poslední době cítíte unavení a nechce se vám vůbec nic řešit. Tak hlavně žádné velké řešení problémů, a to i kdyby vám za to partner slíbil modré z nebe.

Kozoroh

Listopad pro vás bude měsíc plný sexu, kdy nebude chybět vášeň a velká radost ze všeho, co s partnerem prožijete. A osud vám k tomu může přinést i velké city a zamilování. Budete plánovat budoucnost plnou naděje a skvělých vyhlídek. Jen zapomeňte na svou občasnou kritiku partnera.

Vodnář

Pozor si dejte na nevěru, a to v jakékoliv formě. Tento měsíc je totiž velká možnost, že na ni partner přijde a bude z toho opravdu velká žárlivá hádka, možná i důvod k rozchodu. Každopádně vám dlouhodobě nebude věřit a vy důvěru s vaším stylem života potřebujete.

Ryby

Pokuste se už od začátku měsíce partnera zapojit do vašich aktivit. Máte totiž dost často pocit, že vše musíte řešit sami a on se jen veze. Jenže to není jeho vina, vy jste si to tak nastavili a on to jen přijímá. Nepůjde to sice napravit hned, ale musíte už někdy začít. Pak zjistíte, že je ochoten pomoci.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.