Astročlánky

2. dubna 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky na týden od 2. dubna: Býky čeká osudové setkání, Panny usmíření

Následující dny budou plné lásky a vzájemného respektu. Štěstí pocítí nejen zadané páry, ale také všichni, kteří touží po novém vztahu. Kdo dostane přímý zásah do srdce?

Beran

Partnerské vztahy jsou pevně a láskyplně zakotvené v rukou ženy, která vede, řídí a udává správný směr. Pokud potřebujete cokoliv se svou láskou vyřešit, vsaďte na svou ženskou intuici, jemnost a citlivost. Partner vám bude naslouchat a souhlasit se změnou či návrhem. Nezadaní, máte šanci poznat svou osudovou lásku.

Býk

S partnerem se vzájemně oceňujete a vztah společně budujete na pevných základech. Štěstí se usmívá na všechny zadané i ty, kteří lásku teprve hledají. Zvýšená pozornost opačného pohlaví v těchto dnech zaručí nečekané osudové setkání.

Blíženci

Na obzoru se rýsuje nový romantický partnerský vztah, bez ohledu na to, jestli jste, či nejste zadaní. Oblast lásky zasáhne Amorův šíp, který způsobí mnoho nádherných emocí a prožitků. Jestli potřebujete v lásce cokoliv změnit, tak teď je správný čas.

Rak

Vztahy jsou plné láskyplného škádlení, krásných emocí a naplňování vzájemné touhy, což platí také pro všechny, kterým se láska vyhýbala. Překonejte strach a vykročte štěstí naproti.

Lev

Nejkrásnější období v lásce a vztazích právě přichází. Jestli váš vztah procházel krizí, nyní přichází šance na vyléčení vašich bolavých srdcí a rozbouřené mysli. Dávné sny a touhy se promění ve skutečný prožitek, který obohatí také všechny, kteří lásku hledají.

Panna

Nebojujte a milujte. Právě nyní přichází správný čas na usmíření a složení zbraní. Pokud vás trápí jakékoliv neshody a spory, odsuňte je stranou a nabídněte své lásce ruku k usmíření. Období lásky a míru je tady ve vší parádě.

Váhy

Partnerské vztahy jsou naplněné světlem, láskou a touhou po dobrodružství. Partner je připraven splnit vám jakékoliv přání, které je reálné. Nádherné vzpomínky obohatí vztahy. Štěstí mají také všichni, kteří touží po lásce nové.

Štír

Partnerské vztahy jsou omotány jemnou energií lásky, vášně a touhy. Ve svých rukou drží pevně otěže především žena, která s naprostou přesností ví, kdy je povolit, a kdy naopak jemně přitáhnout. Pokud jste osamělí, je vhodná doba na poznávání a seznamování se.

Střelec

V partnerských vztazích můžete pocítit strach či nejistotu z budoucnosti. Nepodléhejte iluzi a důvěřujte svému srdci, ten, který věrně stojí při vašem boku, je ochotný udělat to, co vám na očích vidí. Zapomeňte na strach a užívejte naplno kouzlo lásky. Nezadaní, vydržte, láska přijde později.

Kozoroh

Nyní nastává správná doba na vyřešení veškerých sporů a nejasností. Situaci, která vás dlouhodobě trápila, vyřešíte a vaše láska dostane zcela jiný rozměr. Nové vztahy, které jsou teprve v začátcích, mají velkou šanci na společnou budoucnost.

Vodnář

V partnerských vztazích a lásce zavládne radost a spokojenost. Vzájemný respekt a úcta jsou samozřejmostí. Pokud toužíte po miminku, nyní je vhodný čas. Těhotenství může příjemně překvapit i zaskočit. Štěstí pocítí také ti, kteří lásku hledají.

Ryby

Partnerské vztahy na chvíli stagnují a ustrnou, což neznamená, že je něco špatně. Stačí být v klidu, nepropadat panice a dovolit si na chvíli poodstoupit stranou. Zanedlouho bude vše v pořádku. Nepropadejte strachu a užívejte poklidné dny, kdy se neděje nic zásadního. Pokud toužíte po změně, přijde později.

Duben podle mariášových karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.