Astročlánky

16. července 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 16. července 2024: Raci se cítí ohroženi, Býci cestují, Lvi září

V lásce přichází velké zlepšení. Panny jsou zamilované a Ryby odvážné. Co čeká ostatní znamení zvěrokruhu v lásce a vztazích v tomto týdnu podle výkladu tarotových karet?

Beran

Ve vašem partnerském vztahu se blýská na lepší časy. Napětí, spory a hádky konečně odchází. Pokud jste se trápili pro nešťastnou lásku, radujte se, konec bolesti je tu. Do vašeho života vstupuje láskyplné naplnění, radost, vášeň a harmonie.

Býk

Partnerské vztahy jsou harmonické, klidné a láskyplné. Život se točí kolem domova, rodiny, společných cest a dovolené. Pokud jste sami, do vašeho života vstoupí nový partner, se kterým začnete budovat společný domov.

Blíženci

V partnerských vztazích panuje vzájemná souhra a porozumění. Výměna citů a lásky vám dodává nesmírně krásné pocity a emoce. Nebojte se investovat do vztahu, ať již čas, nebo dar. Všechno se vám mnohonásobně vrátí zpět.

Rak

Pokud se cítíte v partnerském vztahu ohroženi, je velmi důležité zachovat klid a nebojovat. Promluvte si se svou láskou o svých pocitech a nejistotě. Čím víc byste bojovali, tím by napětí vzrůstalo. Komunikujte s láskou a výsledek vás okouzlí.

Lev

Partnerské vztahy se prohloubí a posílí. Je to díky skvělé komunikaci a vzájemnému respektu. S láskou nasloucháte jeden druhému, což ve vás vyvolává nádherné pocity. Nezadaní, ve vašem životě se objeví člověk, se kterým máte společnou řeč.

Panna

Partnerské vztahy jsou plné radosti, štěstí a dobrých vztahů. Jste si vědomi toho, že o lásku a vztahy je potřeba pečovat. Šíříte lásku také mezi ostatní bytosti a ona se vám vrací mnohonásobně zpět.

Váhy

Vaše srdce svítí jako hořící pochodeň, která symbolizuje vzájemnou lásku, vděk a respekt. Partnerské vztahy jsou naplněny láskou a radostí. Štěstí přeje také všem, kteří jsou osamělí a touží po své spřízněné duši.

Štír

Pokud se ve vašem partnerském vztahu objevily překážky, nezoufejte. Snažte se více prosazovat a komunikovat. Vaše láska vás pochopí a vyjde vám vstříc. Pokud jste sami a hledáte partnera, je lepší vyčkat, nyní není vhodná doba navazovat nové vztahy.

Střelec

Máte před sebou období, kdy můžete v partnerském vztahu vnímat nepříjemné napětí. Pokud jste na partnerovi citově či finančně závislí, tím se vše zamotává. Je to však zcela zbytečné. Uklidněte se a se svou láskou promluvte, přehodnoťte své staré zvyky, rozhodněte se vykročit na cestu radosti, vášně a lásky.

Kozoroh

Partnerské vztahy mohou pocítit změny, které nejsou příjemné. Zkuste si položit otázku, co v tuto chvíli pro vás vztah znamená. Jestliže pocítíte v srdci jemné chvění, je to znamení, že stojí za to váš oheň opět rozžehnout. Partner se lehce přizpůsobí, protože vás miluje.

Vodnář

Pokud se cítíte v partnerském vztahu ohroženi a váš strach se neustále stupňuje, zastavte se. Důležité je zachovat chladnou hlavu, nadhled a promyslet si, jak dál. Nebojujte, milujte a vaše láska se opět probudí. Věřte, že váš partner netuší, co se s vámi děje, a s radostí přijme ruku k usmíření.

Ryby

Vaše odvaha, láska a vytrvalost se vyplatila. Partnerské vztahy pocítí uzdravující moc lásky. Vy získáváte úctu a respekt od partnera. Pokud jste sami a hledáte partnera, vyhrajete boj nad samotou a naleznete životní lásku.

Červenec podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.