Astročlánky

30. července 2024 06:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 30. července 2024: Rakům vzkvétá láska, Váhy by se neměly hádat

Kozorozi mohou plánovat rodinu. Berani ocení partnerovu lásku a Vodnáři hravě odstraní překážky. Oblast lásky a partnerských vztahů zasáhne vlna štěstí a radosti. Jednejte srdcem a váš život se změní jako mávnutím kouzelného proutku. Co ukazuje tarot pro všechna znamení?

Beran

Partnerské vztahy jsou jako oceán, který je bez bouří a vln. Partner vás miluje a působí na vás jako živá voda. Život máte zalitý sluncem, stejně jako ti, kteří touží po své osudové lásce. Vyjděte ven a hodně se pohybujte v blízkosti vody, která vám může poslat vysněnou lásku.

Býk

Partnerské vztahy se na malou chvíli zastaví. Zůstaňte v klidu a nesnažte se partnera za každou cenu nutit k tomu, do čeho se mu nechce. Dopřejte si klid, odpočinek, aktivity, které milujete, a věřte, že vás sám překvapí svými činy.

Blíženci

Spokojenost, radost a láska ovládnou partnerské vztahy a také všechny, kteří potřebují zapomenout na minulost, uzdravit staré rány a vykročit vstříc novému životu. Dárek, který vám Vesmír posílá, je bezpodmínečná láska a otevřenost ke změnám.

Rak

Láska vzkvétá nejen zadaným, ale také všem, kteří ji hledají a mají pochybnosti. Máte před sebou velmi plodné a krásné období, ve kterém pocítíte mocný příval štěstí, radosti a harmonie. Veškeré konflikty odcházejí a nastává hojnost ve všech oblastech.

Lev

Jste pod láskyplnou ochranou, a to vám zaručuje bezpečí a lásku v partnerském vztahu. Nezadaní také nepřijdou zkrátka a osud jim do cesty pošle spřízněnou duši. Nemusíte mít obavy a otevřete své srdce lásce. Minulost je pryč, ať žije láska.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Panna

Partnerské vztahy se koupou v mocném toku lásky, citů a jemnosti. Vzájemná láska a oddanost vás silně spojuje. Díky tomu vám neublíží žádná životní zkouška, protože jste si vzájemně oporou. Štěstí vstupuje také k ostatním.

Váhy

Emoce, zloba a napětí nic neřeší, opakujte si to tak dlouho, dokud nepochopíte základní pravidlo života, že do lásky boj nepatří. Čím víc bojujete, tím víc proti sobě popouzíte svou lásku. Zastavte se, uklidněte se a začněte komunikovat bez výčitek a hádek. Vaše situace se velmi rychle změní a vy pochopíte, že to, co jste předváděli, bylo zcela zbytečné.

Štír

Partnerské vztahy jsou naplněné světlem, radostí a láskou, což se týká také ostatních. Náhodná známost, kterou můžete nečekaně potkat, se promění ve vášnivou lásku a dlouhodobý vztah.

Střelec

Nastává období velké zamilovanosti a láska přeje opravdu všem. Ve vašem životě všechno vzkvétá. Pokud máte s partnerem neshody, vše urovnáte a usmíříte se. Osudová láska čeká také na všechny, kteří ví, co od života chtějí, a budou aktivní.

Mohlo by vás zajímat: Nejsoucitnější znamení zvěrokruhu: Podat pomocnou ruku neváhají Panny ani Ryby

Kozoroh

Přichází období plné radosti a lásky, což platí opravdu pro všechny. Dejte najevo svému partnerovi svou lásku a náklonnost, odmění se vám darem největším, a tím je bezpodmínečná láska. Pokud toužíte po dítěti, nastal správný čas.

Vodnář

V partnerském vztahu se mohou objevit mírné překážky, kterým budete muset čelit. To, že to zvládnete hravě a lehce, je jisté. Komunikujte s partnerem čistě, pravdivě a bez přetvářky, pak se vaše láska posune na vyšší úroveň.

Ryby

Partnerské vztahy vzkvétají a láska roste do nebeských výšin. Štěstí pocítí také ti, kteří jsou zklamaní a osudem zkoušení. Uvolněte se, nebojujte se svými vnitřními strachy a jděte mezi podobně naladěné bytosti, vaše odvaha se vyplatí.

Srpen podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.