Astročlánky

8. října 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 8. října 2024: Raci se zamilují, Střelci by měli přestat s hádkami

Tarotové karty věští na tyto dny velmi láskyplné energie, ale posílají také varování, které se týká nevěry. Býci pocítí touhu po změně, Blížence přestává bavit krize a rozhodnou se pro radikální změnu. Jaké energie vás budou v lásce provázet dál?

Beran

Láska svítí jako žhavé slunce a paprsky naplňují partnerské vztahy i ostatní. Napětí, spory a nedorozumění odcházejí. Můžete směle vykročit vpřed. Se svou láskou plánujte a komunikujte, ve všem vám vyjde vstříc. Štěstí mají také ostatní, pokud chcete nový vztah, s chutí navazujte nová přátelství.

Býk

Partnerské vztahy se mohou rozhodnout pro změnu v oblasti bydlení a domova. Můžete řešit společné bydlení, koupi domu nebo rekonstrukci. Toto období velmi posílí váš společný vztah. Jestli jste sami a hledáte partnera, budete si moci vybírat z více nabídek.

Blíženci

Partnerské vztahy, které prochází krizí, budou přemýšlet, jak z této situace ven. Zkuste si jen představit, jak by to vypadalo, kdybyste ze vztahu odešli. Pokud je mezi vámi ještě jiskřička lásky, máte šanci vše urovnat a domluvit se. V opačném případě se dohodnete na rozchodu. Ostatní páry, pozor na hádky, nevedou k ničemu.

Mohlo by vás zajímat: Říjnu podle numerologie vládne devítka: Možná se budete muset s něčím rozloučit

Rak

Partnerské vztahy jsou naplněné radostí, štěstím a láskou. Lehce vyřešíte veškeré záležitosti týkající se společných peněz nebo majetku. Nic vám již nestojí v cestě, směle se pusťte do realizace vašich plánů. Nezadaní, máte šanci potkat svou spřízněnou duši.

Lev

Jste naplněni štěstím, radostí a láskou. Náhodná známost se promění v dlouhodobý vztah, který ve vás rozžehne jiskru a zcela změní váš život. S partnerem jste podobně naladěni a vaše láska ještě zesílí. Nezadaní, vaše štěstí právě přichází.

Panna

Vaše srdce zahoří čistou a bezpodmínečnou láskou, což platí pro zadané, nezadané i zraněné minulým vztahem. Jakákoliv změna, která k vám přijde, je prospěšná a příznivá. Láska se posílí, esence se smíchají a vy budete zářit štěstím.

Váhy

Ve vztazích panuje velká láska a nesmírně krásné city, což se týká také přátelství a vztahů v rodině. Nezadaní, pokud toužíte po nové lásce, vyjděte mezi lidi, potkáte svého osudového partnera. Sdílejte své štěstí s ostatními, vše se ještě znásobí.

Čtěte také: Horoskop lásky na říjen 2024: Býk potřebuje víc romantiky, Střelec nové zážitky

Štír

Očekávejte velmi příznivé změny v oblasti lásky, vztahů a v rodině. Minulost je pryč a vy se můžete vydat na dobrodružnou výpravu za poznáváním nové dimenze. To, že budete nadšeni, je jisté. Nezadaní, vykročte vstříc svému štěstí.

Střelec

Vztahy, které jsou v napětí a řeší neustálé spory, by měly zastavit a poodstoupit stranou. Pokud nechcete o svou lásku přijít, nepřikládejte do ohně další polínka a nechte horkou hlavu vychladnout. Pak si společně v klidu promluvte a věřte, že vám spadne velký kámen ze srdce. Vše je pouze dočasné a vaše láska temnější období ustojí.

Kozoroh

Nastává nesmírně krásné a plodné období ve vztazích partnerských, rodinných i přátelských. Pokud toužíte po miminku, právě nastává správný čas. Život vás obohatí pravou láskou, novým vztahem a velkým štěstím.

Vodnář

Ve vztazích panuje dobrá nálada, smích a štěstí. S partnerem si skvěle rozumíte a společný humor souzní. Radost pocítí také všichni, kteří prochází vztahovou či osobní krizí, nová láska právě přichází.

Ryby

Oblast lásky a veškeré vztahy jsou pod zvláštní ochranou. Nenechte se zaskočit partnerovým návrhem a v klidu mu sdělte, že s ním nesouhlasíte. Společně naleznete řešení, a to váš vztah ještě upevní. Dávejte si pozor na nevěru, nic nevyřeší, naopak, ukončila by váš vztah.

Jaký bude říjen podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.