Marta šokuje hokejovými dresy na oknech a svou proměnou. Jak zhubla 30 kilogramů?

Prostřeno! XXVI (59) - Dresy místo záclon

Čtvrteční kuchařské klání amatérských kuchařů se odehraje v bytě hostitelky Marty. Rozvedená pětačtyřicátnice je hokejovou fanynkou a tomu odpovídá i výzdoba bytu. Soupeřům nabídne bezlepkové menu a překvapí jak bydlením, tak svým životním příběhem.

V soutěži amatérských kuchařů ze Zlínského kraje se ve čtvrtek k plotně postaví Marta, kterou přihlásil současný přítel. Při sledování pořadu se totiž hostitelka u televize často rozčiluje. Je dvakrát rozvedená se stejným mužem a má s ním dvě děti. Jejich vztah je dnes už minulostí. Marta má intoleranci na lepek, proto u soupeřů některá jídla jen ochutnala. Připraví jim bezlepkové menu, které pro sebe běžně vaří. Místo mouky používá bramborovou vlákninu, v dezertu pudinkový prášek, strouhanku použije kukuřičnou. Podávat se budou placičky s dipem, hovězí vývar, masové závitky s kaší a pudinkové překvapení. Vývar s knedlíčky bude tento týden v pořadu už potřetí. Jak budou po přečtení jídelníčku hosté reagovat uvidíte už vpodvečer.

Martino bydlení je podle jejích slov prozatímní. Po rozvodu byla dlouho sama, a tak jí malý byt vyhovoval. Je zapálenou hokejovou fanynkou a má byt plný předmětů vztahujícím se k jejímu oblíbenému týmu PSG Berani Zlín. „Jsem velká fanynka hokeje, tak mám dresy, ve kterých chodíme fandit, mám tu suvenýry z hokejových srazů. Mám tady vytetovaného berana, dvě hokejky, Okál a Čajánek,“ ukazuje potetované předloktí. V motivu jsou zakomponovány i vítězné poháry. Podobně zapálenou fanynku hosté ještě neviděli.

Podívejte se ve videu na hostitelčino hokejové bydlení a prohlédněte si její tetování:

Šílené bydlení a rozhozená hostitelka

Pro ostatní je Marta záhadou. Moc o sobě nemluví a podle Jindřišky taktizuje. Ostatním také stále leží v žaludku pondělní hostitelka Ludmila. I Marta je přesvědčená, že Lída její menu zkritizuje jako příliš jednoduché. Hosty proto přivítá se smíšenými pocity. Při přípitku bude hostitelka nervózní a nebude schopná hostům ani nalít pití z nádoby. Ostatní jí budou muset pomáhat. Po příliš dietním předkrmu a husté polévce se soutěžící vydají šmejdit. Marta jim připraví k nahlédnutí svoje fotky, takže se mohou ostatní podívat na její proměnu. Výrazně zhubla a u stolu se pak hosté dozví, že má díky nízkosacharidové dietě dole 30 kg.

Při šmejdění soutěžící pořadu Prostřeno! ohromí hokejová výzdoba. Různé hokejové dresy má Marta dokonce pověšené na garnýžích místo závěsů či záclon. Hostům se to ovšem příliš nezamlouvá. „Marta bydlí tak, jak bydlí, má svůj styl. Můj styl to není, určitě bych si nevyvěsil tyto věci v pokoji,“ přizná Jaroslav. Ostatním se vystavené dresy také nepozdávají. „Tohle mít místo záclon v obýváku, to teda ne,“ přisadí si Dagmar. „V žádném případě bych si nedala místo záclon hokejové dresy,“ dodá Ludmila.

Jako zábavu Marta pro hosty připraví zábavný kvíz a kdyby jí Ludmila nepřipomněla dezert, už se chtěla loučit a večer ukončit. Rozpačitá hostitelka bude naprosto rozhozená. Jak se bude ostatním její večer líbit? Zapadne konečně Ludmila mezi ostatní, nebo proti ní budou ostatní pořád něco mít?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima hubnutí Prostřeno! bydlení Zlínský kraj hokej fanoušek PSG Berani Zlín

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.