Alena vezme soutěžící maso z talíře. Jak hostitelka trapas ustojí?

Prostřeno! XXV (101) - Chybějící maso

Soutěž amatérských kuchařů se tento týden odehrává v Moravskoslezském kraji. V pondělí své hosty uvítá důchodkyně Alena. Večer bude plný vtipných momentů, všichni se brzy rozkoukají, a dokonce padnou první slova o taktice.

Pondělní hostitelka Alena se zapotí už při vaření. Pro své hosty plánuje slavnostní menu, ve kterém nebude chybět svíčková s domácím knedlíkem, hovězí polévka a tiramisu. V kuchyni nebude mít dost pokliček, a dokonce ani nádobí. Hravě si ovšem poradí. Na hrnec dá pečicí papír a šlehačku ušlehá v zavařovací sklenici. Vynalézavě si poradí i s chybějícím mandlovým likérem, který patří do tiramisu. Místo něj použije hruškovici. Ze svého večera však zřejmě přece jen bude nervózní.

Při servírování hlavního chodu špatně spočítá plátky masa. Jen co se všichni pustí do svíčkové, Alena zjistí, že na svém talíři maso nemá. „To maso už nebylo v hrnci, tak si říkám, co teď, kde mám tu porci?“ nevychází hostitelka z údivu. Nakonec ji zachrání Maruška, která se s ní o svůj plátek masa podělí. Všichni naštěstí vezmou situaci s humorem. Korunu tomu nasadí Maria, která si začne s talířem hrát a točit s ním. Jak se vše vyvine dál, uvidíte dnes vpodvečer.

Podívejte se, jakou peprnou zábavu si hosté večer užijí:

Zábava více sedne mužům

Alena si jako zábavu vybere hru, kterou už jsme v soutěži párkrát viděli. Mívá obvykle úspěch a hosté se dobře pobaví i tentokrát. Týmy po dvou mezi sebou budou soutěžit, kdo pomocí lžičky zavěšené na provázku kolem pasu dostrká jako první do cíle kuličku. Lépe se bude dařit mužskému osazenstvu. Dámy však nechají pány vyniknout, hlavně že je legrace. „Holkám to nešlo, ale ony nemají trénink,“ směje se Vojta. Po akční zábavě si všichni rádi dají dezert. Hruškovici však v tiramisu ucítí málokdo, Tomášovi se navíc bude zdát krém řídký.

Co dalšího hosté zkritizují? Budou mít případní hráči za co strhávat body, nebo budou první večer ještě shovívaví?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.