Hosty překvapí sauna v bytě a fotky mužů. Vláďa si splete Pájova partnera s tátou

Hůlky - Prostřeno! S28 (13)

Středečnímu hostiteli Pavlovi v soutěži amatérských kuchařů z Ústeckého kraje všichni říkají Pája. Uvaří asijská jídla, která miluje jeho přítel. Soutěžící se pokusí jíst hůlkami a Vladimír dojde k názoru, že v bytě nežije pár, ale otec se synem.

Třicetiletý podnikatel Pavel neboli Pája žije v útulně zařízeném čtyřpokojovém bytě s infrasaunou. S partnerem Tomášem jsou spolu tři roky a napůl žijí v Itálii, kde rekonstruují dům. Přítel introvertního Páju přihlásil do Prostřeno!, aby se trošku otrkal. Je prý příliš stydlivý a během jejich vztahu se naučil dobře vařit. Pája proto připraví Tomášova oblíbená jídla. Jen v hlavním chodu bude malý detail, který zase vystihuje hostitele a jeho oblíbenou kuchyni. Podávat se budou jarní závitky jako předkrm, Tom Kha soup, Thai schnitzel s rýží a Eton mess ice cream sundae. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, řízek s kari omáčkou vzbudí největší kontroverzi.

Asijské menu si žádá speciální příbor, takže si hosté vyzkoušejí, jak se jí hůlkami. Ve videu v úvodu článku můžete vidět, že zatímco Pavel se bude jevit jako odborník, ostatní budou trošku bojovat. „Já vždycky když si objednávám čínu, tak jím hůlkami,“ chlubí se Pavel. „Já se ztrapním,“ odtuší David. Pak se mu povede nabrat jeden závitek a bude mít radost. „Trocha cviku a mohl bych s tím jíst i polévku.“

Podívejte se na video ze šmejdění. Vladimír nevěří, že je Pavel homosexuál:

Vláďa je zmatený. Saunuje se Pája s tátou?

Pája každému soutěžícímu vytiskne vlastní prostírání se jménem, což všichni ocení jako milou pozornost. Vladimír neboli Vláďa sice běžně nepije alkohol, ale při přípitku se moc přemlouvat nenechá. Nejprve půjdou soutěžící šmejdit. Pavel s Marií zkontrolují útulnou ložnici. Pavel konstatuje, že na něj dýchlo teplo domova. Marušku překvapí, že je Pája na fotkách s přítelem. David bude šmejdit s Vláďou v pracovně, kde také narazí na fotky. „Tady bude asi vyfocenej na fotce s tátou,“ myslí si Vladimír a vede si svou, i když mu David řekne, že to je Pájův partner. Podle něj jsou si muži na fotce podobní. „Pája mi nepřipadá jako gay,“ prohlásí Vláďa rozhodně. Poté pánové objeví saunu a David si ze soupeře bude dělat legraci. „Myslíš, že se tam chodí saunovat s tátou?“

Když pak David ukazuje na postel pro dva lidi, že asi ti dva spí spolu, Vláďa se ani tak nenechá přesvědčit. „Je to tvůj názor,“ směje se. Pája pak bude vyprávět o partnerovi a tím potvrdí domněnky soupeřů. Pavlovi se líbí myšlenka, že vaří jídla, která má rád jeho partner. Jako zábavu zvolí hostitel vědomostní soutěž. Bude se například ptát, kolik měří Sněžka, což Vladimír jako Slovák příliš neocení. Dezert bude mít velký úspěch. Davidovi tak zachutná, že si ani nevšimne, že krémový pohár nabírá vidličkou. Sblíží se po třetím večeru hosté? Kdo se otevře a zapojí se víc do hovoru? Dívejte se, jak dopadne středeční bodování.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.