Hráč týdne se projeví a drze se baví na účet hostitelky. Dokáže jí zkazit večer?

Prostřeno! XXV (92) – Studená svíčková

Úterní hostitelka má plné ruce práce v kuchyni a do toho se bude muset vyrovnat s kritickým rýpalem Šomim. Ten se po svém pondělním výkonu oklepal a začíná na jídle hledat chyby. Na rozdíl od ostatních svou kritiku alespoň řekne u stolu, a ne za zády hostitelky. Přesto Míšu jeho poznámky rozhodí.

V kuchařské soutěži, která se tento týden odehrává ve Zlínském kraji, se v úterý se svým menu vytáhne hostitelka Míša. V prostorné kuchyni jí půjde práce pěkně od ruky. Zkušeně připraví domácí pečivo na bruschettu s rajčaty, pustí se také do krémové brokolicové polévky, svíčkové s domácím karlovarským knedlíkem a jahodové rolády. A právě knedlík bude dnes terčem kritiky a posměchu. Šomi se navíc zřejmě rozhodne odkrýt svou taktiku, protože nesní téměř nic, co před něj přistane na stůl.

Rajčata v předkrmu se mu budou zdát nedochucená a polévka ho nenadchne, protože nesnáší brokolici. Hosté si do polévky mohou přilít podle chuti smetanu nebo přidat krutonky z pečiva. Když si pak Roman smetanu skutečně přidá, zjistí, že je studená, a polévku si tak pokazí. Chudák hostitelka trapas rozdýchává jen těžko. Atmosféra pak zhoustne při podávání hlavního chodu. Když Šomi dostane na stůl porci svíčkové s karlovarským knedlíkem, rýpne si, že má k hlavnímu chodu zase krutony. „To je věc, kterou já bych hostovi na talíř nedal,“ komentuje Šomi. Romanovi se pak omáčka bude zdát studená. Chudák Míša nebude nervozitou vědět, kde jí hlava stojí. A Šomiho komentáře jí na klidu nepřidají. Na další jeho drzé vtípky se podívejte v úterý vpodvečer.

Ve videu se dozvíte, kdo jsou lidé na fotografiích a kolik má Míša dětí:

Změnila se k nepoznání

Hosté nebudou při šmejdění moci rozklíčovat, kolik má vlastně Míša dětí a jestli je vdaná. Nejvíc jim vrtá hlavou, kdo jsou osoby na vystavených fotografiích – dva kluci a dívka s černými krátkými vlasy. „Na všech fotkách jsou manželovi synové. Ta třetí osoba jsem já, v té době mi mohlo být okolo dvaceti,“ vysvětluje hostitelka. Roman žasne, prý by ji vůbec nepoznal. Dále pak budou hosté překvapeni tím, že jejímu manželovi bude 52 a je mezi nimi věkový rozdíl 25 let. Hodnocení jejího soukromého života se samozřejmě ujme i všeznalý Šomi. „Sám jsem měl starší partnerku, v tom problém nevidím,“ myslí si.

Jako zábavu si Míša připraví pantomimu, při které se pobaví i jinak zdrženlivější Veronika. Jak u hostů uspěje jahodová roláda? Kolik bodů dostane hostitelka od Šomiho, který se projevil jako největší hráč a taktik týdne? Budete se divit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.