Celebrity

13. listopadu 2023 12:15

Eliška Reiglová

Neoznačený hrob a negativní testy na drogy. Smrt Matthewa Perryho stále není vyřešená

Na konci října celý svět obletěla šokující zpráva o úmrtí oblíbeného amerického herce Matthewa Perryho. Ve věku 54 let byl nalezen mrtvý ve své vířivce v domě v Los Angeles. Přestože poslední rozloučení s ním už se uskutečnilo, jeho hrob je stále neoznačený a příčina smrti dosud nebyla přesně určena.

Rodina Matthewa Perryho týden po jeho skonu uspořádala soukromý obřad, kam byli pozváni ti nejbližší z hercova okolí. Rozloučit se s ním přišla pouze rodina a přátelé. Samozřejmě nechyběli ani herečtí kolegové ze slavného seriálu. Smuteční ceremonie se uskutečnila na hřbitově Forest Lawn v Hollywood Hills.

Velmi brzy po pohřbu byly z místa hercova posledního odpočinku odstraněny květiny, které by sloužily veřejnosti jako nápověda, kde přesně Perry leží. Hrob se nachází v oddělené části hřbitova chráněné branami a momentálně ještě není opatřen ani náhrobní deskou, která je podle deníku The Sun teprve ve výrobě.

Nejasná smrt

Podle nejnovějších zpráv nebyl Matthew Perry ve vířivce, v níž byl nalezen, mrtvý příliš dlouho. Jen pár hodin před skonem si byl s kamarádkou zahrát pickleball, hru ale ukončil předčasně, protože se mu už týden dělalo špatně a míval pocity na omdlení. Po návratu domů požádal asistentku o vyřízení záležitostí, jela proto pryč.

Právě Perryho asistentka ho o několik hodin později objevila. Zatím není jasné, zda se utopil, nebo byla příčina smrti jiná. Podle webu TMZ však první testy na drogy prováděné patology vyšly jasně negativní. Určení přesné příčiny smrti bude ale pravděpodobně trvat ještě celé měsíce, testy na metanfetamin a fentanyl totiž byly jen první z řady plánovaných.

Podívejte se na dojemné poslední rozloučení s Matthewem Perrym:

Sdílejte článek
Štítky drogy hrob smrt pohřeb květiny hřbitov herec Matthew Perry vířivka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.