Celebrity

7. listopadu 2023 08:18

Eliška Reiglová

Smrt Matthewa Perryho ji zdrtila. Truchlící Jennifer Aniston se nedokáže vzpamatovat

Jennifer Aniston (54) a Matthew Perry byli přátelé nejen seriáloví, ale také skuteční. Jeho nečekaný skon blízké okolí velice zasáhl, ale podle nejnovějších zpráv je to právě herečka, kdo se s touto informací smiřuje nejhůř. Je pro ni o to bolestnější, že je už druhá za necelý rok. Blíží se totiž výročí úmrtí jejího otce.

Rodina Matthewa Perryho v sobotu, týden po jeho skonu, uspořádala soukromý obřad, kam byli pozváni ti nejbližší z hercova okolí. Rozloučit se s ním přišla pouze rodina a přátelé. Samozřejmě nechyběli ani herečtí kolegové ze slavného seriálu. Smuteční ceremonie se uskutečnila na hřbitově Forest Lawn v Hollywood Hills.

Pohřby slouží lidem k tomu, aby mohli svým zesnulým milovaným dát poslední sbohem a následně se pokusili znovu vést normální život. Jennifer Aniston se to nicméně nedaří – ztráta kolegy a dobrého kamaráda ji zasáhla natolik, že se s ní stále nedokáže smířit. „Ze zbylé pětice to jsou Jennifer a Courteney, koho to zasáhlo nejvíc, a Jen je ta, která se trápí opravdu hluboce,“ řekl zdroj deníku Daily Mail.

„Je to pro ni druhá velká ztráta za necelý rok, blíží se první výročí úmrtí jejího otce. Z jeho skonu se pořád nevzpamatovala a tohle ji zcela srazilo na kolena. Dělá, co jen může, aby se dala dohromady, ale smrt Matthewa Perryho pro ni byla devastující ránou,“ dodal zdroj, podle kterého je hereččino utrpení ohromné.

Utrpení Přátel

Smuteční obřad za Matthewa Perryho byl pro všechny pozvané, jeho rakev do země ovšem už šla uložit jen rodina. Jennifer Aniston byla na místě mezi prvními a bezprostředně po obřadu odjela. Herci z Přátel jsou natolik zdrcení, že vyjádření k úmrtí šestého člena slavné party dávali dohromady společně.

„Zpráva o úmrtí Matthewa nás naprosto zdrtila. Nejsme jen kolegové, jsme rodina. Máme hodně co říct, ale nyní si dáme čas k truchlení a zpracování této nepředstavitelné ztráty. Více řekneme časem, až toho budeme schopní. Nyní jsme myšlenkami s Mattyho rodinou, přáteli a všemi z celého světa, kdo ho milovali,“ napsali Přátelé.

Smutné poslední rozloučení s Matthewem Perrym:

Sdílejte článek
Štítky smutek Jennifer Aniston Matthew Perry ztráta truchlení Jennifer Anistonová Hollywood Hills John Aniston Forest Lawn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.