Celebrity

22. dubna 2024 06:00

David Laštovka

Bára Hrzánová má s Radkem Holubem svérázný vztah. Přiznala i city k Anetě Langerové

Herečka a zpěvačka Barbora Hrzánová, která slaví 60. narozeniny, žije ve spokojeném manželství s o čtyři roky mladším hercem Radkem Holubem, s nímž má syna Antonína. Ve své knize se ovšem vyznala také z citů k o 22 let mladší zpěvačce Anetě Langerové.

Vztah hereckého páru Barbory Hrzánové a Radka Holuba byl od začátku velmi svérázný. Radek Báru požádal o ruku poté, co ji uviděl v divadelní hře Racek, v níž excelovala. Kuriózní na tom všem bylo, že předtím spolu ani nechodili. Ani svatbu přitom původně v plánu neměli. Brali se v roce 1996, a to pouze proto, že jim jejich společný kamarád oznámil, že na chalupě nebyl dlouho žádný mejdan a tamní starosta nabídl dva termíny, kdy by je mohl oddat.

Čtěte také: Konec spekulacím. Aneta Langerová promluvila o pěvecké pauze a dítěti

Čtyři roky po svatbě se jim narodil syn Antonín, který umělecké geny nezapře. V Paříži studoval muzikálovou školu, a dokonce tam hrál i v divadle. Původně se přitom pokoušel v Praze dostat na DAMU, poté i na JAMU, ani v jednom případě ovšem neuspěl. Ještě před studiem Antonín s matkou účinkoval v její hudební skupině Condorango, v níž hrál několik let na housle, baskytaru a do toho ještě zpíval. Když odletěl do Francie, Hrzánová na nějakou dobu přerušila hudební činnost, protože bez něj nechtěla hrát.

Jak to má s Anetou Langerovou?

Dvaadvacet let po sňatku s Radkem Holubem překvapila Barbora Hrzánová mnohé svým vyjádřením, že je jí jedno, zdali má intimnosti s mužem, nebo se ženou. „Třetí pohlaví vymysleli kvůli mně, abych se necítila tak zmatená,“ prozradila v knize Vinnetou naší doby aneb Velký tajem staré lišky Báry Hrzánové.

Čtěte více: Virtuální svět mě děsí. Při koncertech občas slyším i nepříjemné věci, přiznává Langerová

„Pokud ucítím, že to vychází ze srdce, je mi docela jedno, jestli je to muž, nebo žena. Kam mě srdce táhne, tam jdu a většinou se nespletu. Vždycky jsem byla divná. Ač jsem se strašně snažila, nikdy se mi nepovedlo stát se tou běžnou normální holčičkou,“ prohlásila dcera legendárního herce Jiřího Hrzána. Před několika lety měla velmi blízko ke zpěvačce Anetě Langerové, která se svou láskou k ženám netají. Bára v knize přiznala, že ji na Anetě okouzlily oči. „Z nich to seběhne do srdce a k tomu všemu dalšímu,“ přiblížila herečka.

Aneta Langerová nazpívala duet s Igorem Orozovičem. Podívejte se na ukázku z jejich klipu:

Sdílejte článek
Štítky výročí láska rodina syn manželství narozeniny svatba herečka děti Radek Holub Aneta Langerová Barbora Hrzánová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.