Celebrity

15. června 2023 17:45

Karolína Oehmová

Konec spekulacím. Aneta Langerová promluvila o pěvecké pauze a dítěti

Inkognito - VIP host Aneta Langerová

Zpěvačka Aneta Langerová (36) přijala pozvání do zábavné show a prozradila budoucí plány nejen ohledně hudební kariéry, ale i rodiny.

V oblíbené zábavné show budou všichni panelisté překvapeni, jelikož VIP hosta, jako je Aneta Langerová (36), opravdu nečekali. Tato zpěvačka si totiž své soukromí velice hlídá a pozvání přijala jen na přání tatínka. „Třeba s Ondrou Brzobohatým (40) jsem se neviděla několik let, takže jsem ráda, že jsem ho opět měla možnost vidět,“ prozradila Aneta, jež se s Ondřejem zná z pěvecké soutěže, kterou ona vyhrála a on moderoval.

Jakub Prachař nemá rád Ondřeje Brzobohatého

Právě již zmíněná moderace přiměla Jakuba Prachaře (39) jít konečně s pravdou ven. „My jsme s Ondřejem byli spolu na konkurzu moderátora a on to vyhrál. Od té doby ho nemám rád,“ řekl herec. Celý příběh si můžete vyslechnout v zábavné show Inkognito ve čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Ohodnoťte pořad Inkognito na Kinoboxu.

Aneta Langerová vyvrátila spekulace o pěvecké pauze a dětech

S pravdou ven šla i Aneta, která vyvrátila všechny spekulace o tom, že by si měla dávat od pěvecké kariéry pauzu a mít dítě. „To asi opět vymyslel někdo inteligentní. Takovou moji představu budoucnosti. Nevím, nic takového nemám v hlavě a ani jsem neměla. Mám svoji rodinu a nechci nic plánovat. Nechápu, kde se ty neustálé spekulace berou. Mám obrovskou rodinu, je v ní spoustu dětí a já jsem takhle spokojená,“ vysvětlila Aneta Langerová, která příští rok oslaví dvacet let na české hudební scéně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.