Celebrity

15. března 2024 08:30

Eliška Reiglová

Hvězda Pobřežní hlídky si oholila hlavu. Rakovina se rozšířila, přiznala Nicole Eggert

Nicole Eggert (52), známá především díky své roli v seriálu Pobřežní hlídka, se letos v lednu fanouškům svěřila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Má jít dokonce o vzácnou formu, která se během krátké doby rozšířila také do lymfatických uzlin. Nyní se rozhodla udělat velký krok a oholit si vlasy, o které by ji časem připravila chemoterapie. Video z procesu zveřejnila.

Nicole Eggert si většina lidí pamatuje jako krásnou blondýnku v červených plavkách pobíhající po pláži. Kvůli roli v Pobřežní hlídce si v minulosti nechala několikrát zvětšit prsa a v roce 2015 se rozhodla pro jejich zmenšení. Na začátku prosince roku 2023 se před vánočními svátky dozvěděla děsivou diagnózu, a sice že má zvláštní formu rakoviny prsu ve druhém stadiu.

Hvězda uvedla, že poté, co v říjnu přibrala asi 25 kilogramů a pocítila bolest v levém prsu, podstoupila mamografické vyšetření a tři biopsie, díky kterým došla k potvrzení svého podezření. Od té doby rovněž sdělila, že jí lékaři našli další rakovinné bujení v lymfatických uzlinách.

Čtěte také: Smutná zpráva pro fanoušky Pobřežní hlídky. Hvězda kultovního seriálu má rakovinu prsu

„Srdce mi spadlo, najednou jsem neslyšela, všechno se zhroutilo. Jmenuje se to invazivní kribriformní karcinom. Je velmi vzácný. Ta samovyšetření, to vám říkám, za to bych si nakopala. Měla jsem je dělat už dřív. A také kdybych neměla implantáty a měla svá menší, přirozená prsa, jsem si jistá, že bych to pocítila mnohem dříve,“ řekla herečka, jak ji cituje deník Daily Mail.

Velký krok

Nicole prozradila, že ji čeká operace, při níž jí bude rakovina odstraněna, a také chemoterapie a ozařování. Dodala, že v současné době není jasné, zda se rakovina dále rozšířila. Rozhodla se ale podniknout krok, který by ji kvůli léčbě pravděpodobně stejně čekal. Oholila si hlavu a video z procesu zveřejnila na sociálních sítích.

„Uzdravení možná nespočívá ani tak v tom, že se změníme, ale v tom, že si dovolíme být takoví, jací jsme,“ napsala někdejší sexbomba k videu, na němž jí asistuje také jedna z jejích dvou dcer. Na záběrech se usmívá, a tak je evidentní, že se nemoci postavila čelem a věří, že ji dokáže s pomocí lékařů porazit.

Samovyšetření prsou může včas odhalit rakovinu. Podívejte se, jak na něj:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.