Celebrity

12. července 2023 12:20

Vanesa Havlíková

Hvězda z Pobřežní hlídky se změnila k nepoznání. Reakce na svůj vzhled neunesla

Americkou herečku Eriku Eleniak (53) proslavila role plavčice Shauni McClain v kultovním seriálu Pobřežní hlídka. Po necelých třech sezonách ji nahradila o něco známější Pamela Anderson (56), i tak si ale Erika stihla získat spoustu fanoušků. Od natáčení seriálu uplynulo už více než 30 let, není tedy divu, že se herečka za tu dobu změnila. Nedávno si vyšla na procházku se psem, přistihli ji paparazzi a její fotografie se objevily na internetu. Nehezké reakce na hereččin vzhled herečku následně velmi zasáhly.

Americká herečka Erika Eleniak se jako plavčice Shauni McClain stala jedním z erotických symbolů 90. let. Kromě typických červených plavek jí slávu zajistily modré oči a dokonalá postava. Není divu, že dostala několik nabídek, aby se odhalila pro pánské magazíny, což neodmítla.

Čtěte také: Hvězda Pobřežní hlídky má kořeny na Ukrajině. Erika Eleniak poslala vzkaz Putinovi

Samotné účinkování v Pobřežní hlídce pro herečku znamenalo vrchol kariéry. Celkem se objevila ve 44 epizodách a žádnou další velkou roli poté už nedostala. Kariéru tak utápěla v béčkových filmech, v nichž režiséři nechávali vyniknout především její skvělou figuru i svůdný pohled.

Další hvězda z Pobřežní hlídky Pamela Anderson nedávno učinila skandální odhalení:

Herečka se kvůli negativním reakcím na svůj vzhled rozplakala

Nyní po 30 letech herečku vyfotili paparazzi a snímky se objevily na různých internetových stránkách. Lidé herečku nešetřili a vůči jejímu vzhledu měli ošklivé komentáře. Eriky se to velmi dotklo a na sociálních sítích následně sdílela dojemné video. V něm shrnula, že ji nejvíce ranily poznámky o tom, že má nadváhu a že vypadá opravdu strašně. S pláčem ale poděkovala i skupině lidí, která se jí zastala.

Mohlo by vás zajímat: Jako z Pobřežní hlídky. Sandra Nováková oslnila fanoušky postavou v červených plavkách

Mnozí možná netuší, že herečka v minulosti bojovala s nadváhou, se kterou se snažila vždy něco dělat. Přihlásila se dokonce do fyzicky náročné televizní reality show. Proti sobě v ní soutěžily vždy dva týmy celebrit a snažily se o co nejvyšší váhový úbytek. Erice se po soutěži podařilo zhubnout neuvěřitelných 20 kilogramů.

Erika Eleniak pracuje s duchovnem

V současnosti herečka žije v Kanadě a sama sebe prezentuje jako „hledačku“ duševní rovnováhy. Kromě péče o vlastní tělo i duši se Erika snaží, aby v harmonii byl celý svět a celé lidstvo. Momentálně ji hodně trápí situace na Ukrajině. Její pradědeček Wasyl totiž patřil k prvním imigrantům, kteří utekli ze Sovětského svazu do Kanady.

Čtěte také: Sexy idol Pamela Anderson slaví 55: Od silikonů až k neotřelé eleganci

Herečka, která s partnerem Rochem vychovává dceru Indyannu, také vyzvala všechny slušné lidi, aby se spojili ke kolektivní modlitbě a posílali duchovní sílu všem, kteří na Ukrajině trpí kvůli ruské agresi.

Sdílejte článek
Štítky seriál změna komentář herečka reakce Pobřežní hlídka vzhled Erika Eleniaková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.