Celebrity

4. listopadu 2022 09:57

redakce Prima Ženy

Hvězda Pobřežní hlídky má kořeny na Ukrajině. Erika Eleniak poslala vzkaz Putinovi

Americkou herečku Eriku Eleniak (53) proslavila role plavčice Shauni McClain v kultovním seriálu Pobřežní hlídka. I když momentálně žije v Kanadě, tak se jí osobně dotýká situace v Evropě. Po pradědečkovi má ukrajinské kořeny, na které je velmi hrdá.

Americká herečka Erika Eleniak se jako plavčice Shauni McClain stala jedním z erotických symbolů 90. let. Kromě typických červených plavek jí slávu zajistily modré oči a dokonalá postava. Není divu, že Erika dostala několik nabídek, aby se odhalila pro pánské magazíny, což neodmítla.

Je nutné podotknout, že účinkování v Pobřežní hlídce znamenalo vrchol její kariéry. Objevila se ve 44 epizodách. V seriálu ji pak vystřídala žhavá Pamela Anderson. Žádnou další velkou roli už Erika nedostala a kariéru utápěla v béčkových filmech, kde ale režiséři nechávali vyniknout její skvělou figuru i svůdný pohled. Za zmínku snad stojí, že ukázala prsa v thrilleru Přepadení v Paficiku, kde zazářil Steven Seagal (70).

Erika Eleniak pracuje s duchovnem

V současné době žije v Kanadě a sama sebe prezentuje jako hledačku duševní rovnováhy. V menších televizních pořadech pak ženám radila, jak být spokojená se svým tělem a jak v životě nalézat rovnováhu. Známý byl například její podcast nazvaný Duchovní alchymie s Erikou.

„Mluvím o tom, že je potřeba přijmout všechny věci, které jsem se naučila, přijmout i těžké výzvy a naučit lidi, že mají v sobě obrovskou moc. Na rozhodnutí, která v životě děláme, opravdu záleží. Je důležité přijmout to, co nás život naučil, a proměnit své bytí v takové, jaké ho opravdu chceme mít,“ cituje její moudrá slova web Page Six.

Kromě péče o vlastní tělo i duši se Erika snaží, aby v harmonii byl celý svět a celé lidstvo. Momentálně ji hodně trápí situace na Ukrajině. Její pradědeček Wasyl patřil k prvním imigrantům, kteří utekli ze Sovětského svazu do Kanady.

„On byl jedním z velkých mužů, který pomáhal Ukrajincům najít lepší život a emigrovat do Kanady. Jsme hrdí Ukrajinci. Stojíme za Ukrajinou,“ uvedla herečka na svém instagramovém profilu. „Mám rodinu na Ukrajině i v Rusku. Moje srdce je zlomené, že tolik lidí stále trpí pod režimem jednoho muže,“ dodala na adresu ruského prezidenta Putina.

Herečka, která s partnerem Rochem vychovává dceru Indyannu, také vyzvala všechny slušné lidi, aby se spojili ke kolektivní modlitbě a posílali duchovní sílu všem, kteří na Ukrajině trpí kvůli ruské agresi.

Podívejte se také, jak to vypadalo na párty pánského magazínu:

Sdílejte článek
Štítky Vladimir Putin Kanada Evropa Ukrajina herec Sovětský svaz Rusko Pobřežní hlídka Pamela Andersonová Erika Eleniak

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.