Celebrity

29. června 2022 20:58

Vanesa Havlíková

Olena Zelenská emotivně o odloučení od manžela: Jako táta je jen na telefonu

První dáma Ukrajiny Olena Zelenská (44) prozradila, že už delší dobu svého manžela Voldomyra Zelenského neviděla. Nyní se mohou setkávat pouze krátce a bez dětí. Ty s tatínkem mohou komunikovat pouze po telefonu.

Olena Zelenská (44) už dlouhou dobu riskuje spolu s manželem, jejich sedmnáctiletou dcerou a devítiletým synem život, když se na začátku války rozhodla raději zůstat se svými krajany v zemi, kterou tolik miluje, než prchnout do bezpečí.

První dáma Ukrajiny po dlouhé době promluvila k veřejnosti. Prozradila, že se již dlouhou dobu nemůže vídat se svým manželem, prezidentem Voldomyrem Zelenským. Zároveň zmínila, že je smutné, když jejich děti se svým otcem mohou mluvit pouze po telefonu.

„To není normální. Není to normální vztah, když děti nevidí svého otce a musí s ním mluvit pouze po telefonu. Náš vztah je nyní pozastaven, stejně jako pro všechny Ukrajince,“ řekla pro CNN v rozhovoru odvysílaném v úterý.

Připomeňte si, co o svém manželovi řekla Olena Zelenská v jednom z proslovů

Jen čekáme, až budeme zase spolu, řekla Zelenská

Matka dvou dětí Olena Zelenská pravidelně informuje o tom, kolik dětí muselo opustit svůj domov, a rozloučit se tak s částí rodiny. Z důvodu zajištění bezpečnosti se první dáma společně s manželem mohou vídat jen přerušovaně na krátkou dobu. S dětmi se Volodymyr Zelenskyj stýkat bohužel vůbec nemůže.

„My teď jen čekáme... čekáme, až se znovu sejdeme, budeme zase spolu, strávíme spolu večery, popovídáme si s dětmi o jejich problémech,“ dodala první dáma Ukrajiny v pro CNN.

Olena manžela vždy podporovala

Olena Zelenská původně vůbec nechtěla, aby se její manžel stal hlavou státu. Když jí poprvé řekl o svých plánech opustit hereckou kariéru a kandidovat na prezidenta, byla velmi rázně proti a netajila se tím. „Je to velmi obtížný krok; to ani není projekt, je to jiný směr života,“ řekla tehdy v rozhovoru pro místní televizní stanici.

V roce 2018 začala volební kampaň a Olena se přes všechny pro a proti objevila po boku svého manžela. Postavila se výzvě čelem a vrhla se do své nové role první dámy. Její první iniciativou bylo přepracování systému školního stravování. Jako matka dvou dětí dobře ví, že správná výživa je klíčem k vývoji, zdraví a celkové pohodě dítěte.

Prezidentský manželský pár odmítl opustit Ukrajinu ve chvíli, kdy ruské jednotky 24. února překročily hranici státu a místo toho se společně rozhodl, že zůstane v Kyjevě a vynaloží veškeré úsilí k podpoře svého státu. Manželé získali uznání po celém světě a nyní patří k nejsilnějším párům světa.

Sdílejte článek
Štítky válka láska matka rozhovor Ukrajina vztah manželé hrdinství děti Kyjev Volodymyr Oleksandrovyč Zelenskyj První dáma Jelena Zelenskaja odloučení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.