Celebrity

14. prosince 2023 15:01

Vanesa Havlíková

Hvězda teen filmů Hilary Duff je těhotná. V létě z ní bude čtyřnásobná maminka

Americká herečka a zpěvačka Hilary Duff (36) oznámila fanouškům skrze sociální sítě radostnou zprávu. V létě se její rodina rozroste o dalšího potomka, na svět přivede v pořadí již čtvrté dítě.

Hilary Duff se do povědomí českých diváků dostala především filmy jako Moderní Popelka, Dvanáct do tuctu, Italské prázdniny nebo Nikdy to nevzdávej. Herečka, kterou zbožňovali nejen teenageři, se doma ještě dlouhou dobu nudit nebude. Se současným manželem Matthew Komou má již dvě děti – dceru Mae (2) a Bank (5) a z předchozího vztahu s Mikem Comriem má syna Lucu (11).

Čtěte také: Hvězda Teorie velkého třesku je těhotná. Lauren Lapkus bude mít holčičku

Radostná novina

Na svém Instagramu začátkem týdne sdílela dojemnou rodinnou fotografii, ke které připsala: „Překvapení, překvapení.“ Hilary si na snímku sahá rukou na břicho a sama vypadá velmi překvapeně.

Pod příspěvkem se ihned začaly objevovat gratulace od fanoušků, ale i kolegů z herecké branže. Většina se shodla, že nezáleží na pohlaví, ale především na tom, aby bylo miminko zdravé. „Miluji tu energii, která u nás doma panuje. Do svých dětí jsem tak zamilovaná a roli matky si velmi užívám. Spousta lidí mi říkala, že třetí dítě tě opravdu dostane a měli pravdu,“ prozradila Duff v minulosti pro časopis People.

Hilary se také netají tím, že upřednostňuje porody v domácím prostředí. Její předchozí zkušenosti s domácím porodem jsou kladné, a proto se rozhodla, že si už vždy poradí bez lékařského dohledu. „Když přivedete na svět dítě, je to jedna z nejtěžších prací, jaké může žena vykonat. V nemocnici vám při porodu nedají ani vodu, ani jídlo a vy se přitom chystáte na nadlidský výkon,“ objasnila, proč nepreferuje ambulantní porod.

Brzy se stane maminkou také moderátorka Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina porod těhotenství Popelka Hilary Duffová Matthew Koma

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.