Celebrity

13. prosince 2023 12:22

Eliška Reiglová

Hvězda Teorie velkého třesku je těhotná. Lauren Lapkus bude mít holčičku

Americká herečka a komička Lauren Lapkus (38), známá díky rolím v seriálech Teorie velkého třesku a Orange Is the New Black, je těhotná. Radostnou novinku oznámila fanouškům na Instagramu a rovnou prozradila, že na jaře na svět přivede holčičku. Stane se tak dvojnásobnou maminkou.

Lauren Lapkus se do povědomí českých diváků dostala v seriálu Teorie velkého třesku, kde se v pozdějších sériích zařadila mezi vedlejší postavy. Byla nejprve prodavačkou v obchodě s komiksy, později přítelkyní majitele obchodu Stuarta. Proslavila ji také role vězeňské dozorkyně v seriálu Orange Is the New Black neboli Holky za mřížemi.

Herečka, která se uplatňuje především v komediích, na Instagramu oznámila radostnou novinku. Čeká miminko. „Nový nejlepší kamarád je na cestě. S radostí oznamujeme, že se nám na jaře narodí další holčička,“ napsala Lapkus k fotografii s těhotenským bříškem. Na malou sestřičku se doma bude těšit dvouletá Holly.

Hvězdní kolegové začali Lauren Lapkus pod příspěvkem okamžitě gratulovat. Svou radost z této zprávy sdílel i Kunal Nayyar, který v populárním sitcomu ztvárnil Rajeshe Koothrappaliho. „To je nejkrásnější novinka,“ napsal.

„Mám z vás velkou radost! Je to skvělé. Mám vás ráda,“ napsala pod snímek herečka Kate Micucci, která v Teorii velkého třesku hrála Lucy. Sama se přitom tou dobou připravovala na operaci, kterou podstoupila v souvislosti s diagnostikovanou rakovinou plic.

Podívejte se, jak mateřství mění životy celebrit:

Sdílejte článek
Štítky Teorie velkého třesku dítě těhotenství Orange Is the New Black Lauren Lapkus Lauren Lapkusová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.