Celebrity

13. prosince 2023 09:33

Eliška Reiglová

Herečka z Teorie velkého třesku má rakovinu plic. Nikdy jsem nekouřila, diví se

Americká herečka a komička Kate Micucci (43), která se proslavila coby Lucy v oblíbeném sitcomu Teorie velkého třesku, bojuje s rakovinou plic. Svým fanouškům to oznámila prostřednictvím TikToku, kam umístila video z nemocnice, v němž vysvětluje, že podstoupila operaci.

Kate Micucci na sociálních sítích prozradila, že rakovina plic u ní byla naštěstí diagnostikována včas a proto je pravděpodobné, že bude brzy zcela v pořádku. Když lékaři hvězdu seriálu Teorie velkého třesku o nemoci informovali, byla v šoku.

„Jsem v nemocnici, protože jsem včera podstoupila operaci kvůli rakovině plic. Byla zachycena včas. Je to ale zvláštní, protože jsem v životě nevykouřila jedinou cigaretu, takže mě to překvapilo. Věci se ale prostě dějí a dobrá zpráva je, že lékaři nádor zachytili a vyndali, takže budu v pořádku,“ řekla herečka, jak ji cituje magazín People.

Štěstí v neštěstí

Podle Národního zdravotnického informačního portálu je nejčastější příčinou vzniku rakoviny plic právě kouření, proto se není čemu divit, že herečka byla diagnózou zaskočená. Na vzniku nemoci se však mohou podílet i faktory, které životním stylem ovlivnit nelze.

Tento druh rakoviny často zůstává bez povšimnutí, protože pacienti na sobě nepozorují příznaky, případně je zaměňují za příznaky jiné nemoci, například bronchitidy. Kate Micucci tak měla skutečně štěstí, že u ní byla odhalena včas a neměla tak prostor k nenápadnému růstu.

Rakovina plic je třetím nejčastějším onemocněním:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.