Hvězda telenovely Láska klepe na dveře pracovala pro herečku Margot Robbie!

Láska klepe na dveře (40) - Musím se ovládat, abych tě neobjal

Turecký herec Kerem Bürsin strávil nějaký čas v Americe, kde se živil různě. Jedna práce mu však uvízla v paměti. Co představitel Serkana ze seriálu Láska klepe na dveře dělal pro hollywoodskou hvězdu?

Není žádným tajemstvím, že čtyřiatřicetiletý herec žil delší dobu i v Americe. Jako malý si Turecko příliš neužil, společně s rodinou cestoval tam, kde měl jeho otec, pracující v ropném průmyslu, práci. „Dětství jsem strávil v cizině. Jelikož jsme ve čtyřech všude začínali znovu, jsme si velice blízcí,“ prozradil Kerem Bürsin. Herec žil pár let ve Spojených státech amerických, kde se živil všelijak. Na ta léta je turecká hvězda velice pyšná, v zemi svobody se toho prý naučil mnoho.

Turecký šofér nejen pro slečnu Daisy, ale pro hollywoodské hvězdy

V rozhovoru pro YouTube prozradil, že se v Americe chopil několika profesí. Se svou vypracovanou postavou začínal jako vyhazovač v klubech, příležitostný číšník nebo uklízeč ve fitness centru, který měl na starosti čistotu šaten a toalet. Díky lásce ke sportu se nakonec vypracoval i na trenéra.

Jedno zaměstnání mu však zůstane ve vzpomínkách navždy. Kerem Bürsin se určitý čas živil jako šofér herců a hereček, kteří se snažili prorazit v Hollywoodu. Mezi nimi byla i pohledná Australanka Margot Robbie, hvězda filmů Vlk z Wallstreetu nebo Tenkrát v Hollywoodu, kde sekunduje Bradovi Pittovi.

„Pracoval jsem jako šofér pro herce z ciziny za pětasedmdesát dolarů na den. Vozil jsem je tam, kam se potřebovali ten den dostat. Jednou mi říkali, že povezu Margot Robbie, nejsem si jistý, jestli už tehdy byla slavná, ale vezl jsem ji na casting. Nakonec jsem ji vozil dva týdny, dokud se nevrátila do Austrálie,“ zavzpomínal Kerem Bürsin.

Představitel Serkana není jediný z tureckých herců, kdo žil v Americe

Ačkoliv byl tak dlouho pryč, Bürsin se nakonec vrátil do rodného Turecka, rozhodl se věnovat herectví a krůček po krůčku budoval svou kariéru, dokud se mu nepovedlo v roce 2020 zazářit v tureckém hitu Láska klepe na dveře. Modrooký Turek okouzlil nejen lokální divačky, ale také Evropu (velký úspěch zažila telenovela v Itálii, která už si domestikovala Cana Yamana), a hlavně latinskou Ameriku.

Kerem Bürsin není jediný, kdo zkoušel své štěstí v Americe, o svém americkém snu povyprávěl i herec z telenovely Tisíc a jedna noc Halit Ergenc. Ten slavil jako mladík slávu v tureckých muzikálech, ale rozhodl se zkusit prorazit v Americe. Po menších úspěších ho ale osud zavedl znovu do Turecka. Can Yaman, hvězda Zasněné lásky, zase do USA přijel na výměnný studijní pobyt. Seriál Láska klepe na dveře můžete sledovat každý den od 16:00 na Prima LOVE nebo kdykoliv on-line na iPrima.cz.

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt láska Itálie Turecko seriály online Can Yaman herec telenovela USA turecké seriály Láska klepe na dveře Kerem Bürsin Sarkan Bolat Margot Robbieová Halit Ergenc

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.