Celebrity

12. července 2023 13:15

Zuzana Schneidewind

Hvězda tureckých seriálů se v nejdražší londýnské čtvrti poohlíží po nemovitosti

Leyla má svůj osobitý styl - Křehká láska

Herečka Bensu Soral (32) spolu s manželem, filmovým producentem Hakanem Basem (40), nežijí vůbec špatně. Podle dostupných zpráv obývají luxusní vilu v hodnotě kolem 58 milionů korun. V hledáčku slavného páru je však nově ještě vznešenější lokalita.

Kráska s uhrančivým pohledem Bensu Soral, známá například z romantického tureckého seriálu Cam Tavanlar, který byl v Česku uveden pod názvem Křehká láska, se podle zprávy tureckého deníku Takvim rozhodla spolu s manželem investovat do nemovitosti v Anglii.

Co na tom, kdyby na veřejnost nepronikly detailnější informace, že svůj nový dům vyhlížejí v londýnském Kensingtonu. Tím zpráva získala na zajímavosti. Kdo to neví, v této lokalitě se nacházejí nejluxusnější domy a byty na světě. Pobývala tady například Rotschildova rodina nebo princ William s manželkou Kate.

Na adrese Kensington Palace Gardens učarovalo jedno panství také ocelářskému magnátovi Laxmimu Mittalovi. Jeho cena se podle týdeníku Euro před čtyřmi lety šplhala v přepočtu na 3,35 miliardy korun. Bydlet se ale na prestižní adrese dá i levněji. Ceny třípokojových bytů se tam pohybují kolem 52 260 milionů korun. Tolik pro představu o hodnotách nemovitostí na podobné adrese.

Čtěte také: Soutěžící z Prostřeno! žije jako na zámku. Podívejte se na sídlo generálního ředitele ropné společnosti

Myslíte si, že není možné, aby se z hereckého platu dalo tolik ušetřit? Jde to. Takový Can Yaman, další herecká hvězda z Turecka, si za epizodu v italském seriálu Barvy Palerma, jehož druhá řada se v těchto dnech začíná natáčet, vydělá 200 tisíc eur, což  je podle aktuálního kurzu 4 752 milionu korun.

Jestli už si Solar s Hakanem vybrali, nevíme. Poměrně často se sice spekuluje o tom, že jejich vztah prochází krizí, dál ale viditelně neváhají své výdělky investovat do pohádkového bydlení. Takového, jež mnohdy diváci závidí postavám v populárních tureckých telenovelách či seriálech, kde právě Bensu Solar nejčastěji září. Už teď můžete šarm Bensu sledovat v Křehké lásce, kterou premiérově uvádí streamovací služba prima+. V seriálu si jde coby hrdinka Leyla už od mládí za svým snem a tvrdě pracuje. Když se jí podaří vytvořit řetězec restaurací a doufá, že se stane partnerem firmy, přijmou dalšího spoluředitele. A aby toho nebylo málo, je jejím rivalem zrovna Cem (Kubilay Aka), který pochází z prestižní a bohaté rodiny a může mít vše, co chce.

Seriál poukazuje na problém tzv. skleněného stropu, jenž stále mnohde stojí ženám v cestě k dosažení kariérního postupu. Tváří v tvář nerovnosti postavení mužů a žen na pracovišti musí čelit také Leyla. Co vás ale na příběhu zaujme ještě více, jsou opět geniálně zachycené jiskřivé chvilky, vtipné narážky i situace, odehrávající se mezi životem zkoušenou hrdinkou a jejím protějškem Cemem. Těmi je děj bohatě protknut již od druhé epizody. Podívejte se na další ukázku.

Sdílejte článek
Štítky Anglie bydlení nemovitost turecké seriály Kensington Lakšmí Mittal prima+ turecký seriál Bensu Soral Tavanlar Křehká láska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.