Celebrity

9. června 2023 11:30

Vanesa Havlíková

Z nevinného chlapce hvězda se šrámy na zádech. Can Yaman se objeví v novém projektu

Turecký herec, model, ale také právník. Can Yaman (33) si svým šarmem i věrohodně ztvárněnými milovníky podmanil zástupy žen. Za svoji dosavadní kariéru prošel hned několika proměnami. Jak ale tento idol žen vypadal jako malý chlapec a jaká změna ho čeká v jeho kariéře?

Pohledný Turek zazářil již v několika  romantických seriálech. K těm nejoblíbenějším se řadí Zasněná láskaRecept na lásku či Příchuť lásky a početné zástupy především fanynek nezklamal ani v nejnovějším počinu – detektivně laděné sérii Barvy Palerma.

Čtěte také: Božský Yaman se vrací. Od jednoho z prvních seriálů prošel velkou proměnou

Dětství Cana Yamana

Can Yaman se narodil před třiatřiceti lety v Istanbulu, jeho kořeny však sahají až do Jugoslávie. „Předci mého otce mají albánsko-jugoslávské kořeny. Můj pradědeček pochází z Prištiny a prababička je z města Skopje. Moje rodina přišla do Turecka v roce 1959. Otcova rodina mluví albánsky, když jsou spolu, a někdy spolu takto mluví i babička s dědou,“ vysvětlil v jednom z rozhovorů.

Yaman v Istanbulu studoval italské lyceum a poté vycestoval do Spojených států amerických v rámci výměnného programu ve škole. V roce 2012 absolvoval právnickou školu Yeditepe University Faculty, kde získal stipendium. Právničina ho ale za srdce nevzala jako herectví, a tak během právnické práce začal brát soukromé hodiny, které se očividně vyplatily.

Can as a child. But how cute was he? 😍😍😍 🤞🏻 #canyaman # bayyanlış # özgüratasoy # erkencikuş # erkencikuşdizi #erkencikus #bittersweet #dolunaydizi #inadinaask #feritaslan #yalinaras #candivit # bayyanlış

Posted by Can Yaman -International Fan Club on Saturday, July 11, 2020

Šrámy na zádech kvůli novému projektu

Turecký herec ztvárnil několik rolí pohledných atraktivních mužů, kteří se soustředí na úspěch a výkon, dokud nepoznají lásku svého života. To je scénář většiny tureckých seriálů, v nichž ho můžete vidět. Nyní ho však čeká nový projekt, který on sám označil za netradiční.

Mohlo by vás zajímat: Ženy na něm mohou oči nechat. Jak to má žhavý herec Can Yaman s partnerkami?

Can Yaman se objeví v nové sérii El Turco, která nabídne místo romantiky více akčních scén. Fotografie, na které má miláček žen šrámy na zádech, přednedávnem rozvířila diskusi. „Těším se na strhující sérii, ve které mě uvidíte tak, jak mě ještě neznáte. Nemůžu se dočkat,“ napsal herec k příspěvku na svých sociálních sítích.

U snímku se během chvíle začaly objevovat nadšené komentáře jeho příznivců. Všichni se na novou Canovu roli velmi těší. „Nemůžeme se dočkat El Turca,“ napsala jedna z fanynek. „Cane, jsi úžasný, už se moc těším,“ přidala se další.

Seriál El Turco bude o vojákovi, který bojuje za práva obyvatel severoitalské Moeny. Can Yaman kvůli nové roli trénuje bojová umění a jezdí na koni. Pokud tedy diváci očekávají další romantický seriál, budou velmi překvapeni.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.