Celebrity

26. května 2023 08:10

David Laštovka

Zpěvačka Ilona Csáková dělala zesnulé Tině Turner předskokanku: Byla naprosto senzační

Zpěvačce Iloně Csákové (52) se podařilo něco, co se poštěstí jen málokomu. Když hvězda světové pop music Tina Turner vystupovala v Praze, stala se její předskokankou. Webu Prima Ženy prozradila, jak na to s odstupem let vzpomíná.

Vystupovat před Tinou Turner bere Ilona Csáková dodnes jako životní zážitek a splněný sen. V té době jí bylo šestadvacet let. „Psal se rok 1996, chystala jsem se na koncert fenomenální zpěvačky Tiny Turner, kterou jsem obdivovala, když mi moje vydavatelská firma sdělila, že se řešil její předskokan. Týmu Tiny Turner byly nabídnuty různé slavné české interpretky a vybrali si mě. Byla jsem v šoku, zároveň nesmírně šťastná. Prostě nepopsatelné pocity,“ prozradila webu Prima Ženy Ilona.

Ze samotného vystoupení před svým pěveckým idolem měla velkou trému. „Uvědomovala jsem si neskutečnou zodpovědnost. Věděla jsem, že musím podat extra výkon. Takže ta obrovská radost se mísila se stresem. Účinkovala jsem s mega trémou,“ přiblížila zpěvačka.

Kvůli úrazu Tiny Turner na osobní setkání nedošlo

Jakmile svůj set dozpívala, cítila obrovskou úlevu. „Byla jsem ráda, že to dobře dopadlo. Měla jsem tam spoustu známých, přátel, fanoušků. Dostala jsem pochvalu a spadla mi skála ze srdce. Pak jsem si šla v euforickém stavu poslechnout koncert Tiny Turner. Bylo to naprosto senzační,“ uvedla Ilona Csáková.

Osobně se s hvězdnou zpěvačkou ale nepotkala. „Ona tenkrát bohužel měla nějaký úraz s nohou, takže audience u ní byly velmi omezené. Ale s jejími muzikanty jsem prohodila pár slov,“ popsala zpěvačka. Jaké měla Turner zázemí a požadavky, netuší. „Její šatnu jsem neviděla, ale předpokládám, že o ni bylo luxusně postaráno,“ dodala.

Smrt hvězdné zpěvačky ji velmi zasáhla. „Jsem z toho smutná ještě teď. Ale ona nikdy neodešla. Díky své dlouholeté úžasné pěvecké kariéře, díky svým nádherným písním, které se budou hrát navěky, tu s námi bude dál. Zůstane nejen v našich srdcích, ale bude nám znít i v uších,“ uzavřela Ilona Csáková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.