Ke Krausovi zavítal imitátor Gotta. U nás doma se vždy poslouchala starší hudba, řekl

Imitátor Kristián Šebek v Show Jana Krause

Zpěvák Kristián Šebek považuje Karla Gotta za svůj vzor. Zesnulou pěveckou legendu obdivuje natolik, že se ji rozhodl imitovat a slaví s tím obrovský úspěch.

Kristián Šebek je mladý zpěvák, který napodobuje Karla Gotta a se svými vystoupeními dobývá svět. „Když nám volala produkce, byli jsme zrovna v New Orleans v Americe a já jsem si říkal, že vám něco musím přinést jako suvenýr,“ vyprávěl Kristián v Show Jana Krause příběh spojený s vúdú panenkou, kterou od něj Jan Kraus dostal. Ačkoliv jeho hostitel vypadal mírně zmateně, Šebek dodal, že tato „hračka“ může být i pozitivní.

Čtěte také: Zákulisí Gottovy svatby: Šok pro nevěstu a hádka u prstýnků. Dostal jsem znamení, řekl Mistr

Zpěvu se věnuje od dětství

Hudbě se imitátor věnuje už od dětství. „Zpívám od šesti let,“ prozradil na sebe Šebek dál s tím, že k interpretaci písní Karla Gotta ho dovedli sami posluchači. „U nás doma se vždycky poslouchala starší hudba – Václav Neckář, Frank Sinatra,“ vzpomínal Kristián, který pochází z hudební rodiny. Jeho tatínek účinkuje v muzikálech a operetě, maminka je zpěvačka na volné noze.

Mohlo by vás zajímat: Karel Gott během kariéry vydělal přes miliardu korun. Dědicům konto navyšuje i po smrti

Aktuálně Kristián vystupuje s projektem Můj vzor, Božský Karel za doprovodu živého orchestru. „Se vší parádou, smyčcový kvartet, dechová sekce, vokalistky. Říkal jsem si, že když už jsme si na něco takového troufli, zaslouží si to být s plnou parádou. Celkem nás jezdí i s technikou dvacet pět,“ dodal zpěvák.

Podívejte se na Kristiána Šebka v ukázce z koncertu Můj Vzor, Božský Karel:

Sdílejte článek
Štítky Karel Gott zpěvák celebrity imitátor Show Jana Krause Kristián Šebek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.