Svět agentů je u nás stále v rozpuku, říká Martha Issová. V Česku se prý všichni znají

Martha Issová, Tomáš Maštalír a Viktória Jurištová v Show Jana Krause

Martha Issová, Tomáš Maštalír a Viktória Jurištová promluvili o své roli v seriálu o hercích a jejich agentech. Na co se diváci mohou těšit?

Martha Issová, Tomáš Maštalír a nový objev, studentka divadelní fakulty VŠMU Viktória Jurištová, jsou hlavními představiteli nového osmidílného komediálního seriálu FTV Prima Vytoč mého agenta, jemuž byl předlohou úspěšný původní francouzský seriál a který se odehrává v castingové agentuře. „My jsme z toho chytře vyklouzli,“ komentovala v pořadu Show Jana Krause představitelka jedné z agentek Martha Issová se smíchem skutečnost, že se v něm objeví hned několik známých českých herců, které agentura zastupuje a kteří hrají sami sebe.

Mohlo by vás zajímat: Seriál Vytoč mého agenta sklízí samou chválu. Příjemné překvapení, hodnotí kritička Spáčilová

„Pro mě je to mnohem bezpečnější rovina,“ dodala a vysvětlila, že prostředí seriálové castingové agentury je scenáristická licence, která neodpovídá skutečnosti, jak ji znají čeští herci. „Ten svět agentů u nás je pořád ještě v rozpuku. A na tom našem seriálu je vidět, že pracuje s tou francouzskou realitou, která je na trochu jiné úrovni. Tady u nás je to taková šuftárnička, všichni se víceméně znají,“ upřesnila Issová v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu 28. února ve 21:40 na Primě.

V Česku i na Slovensku je to trochu jiné

„Seriál je adaptovaný na naše dva trhy – na Česko a Slovensko,“ doplnil Tomáš, který rovněž hraje agenta, na vysvětlenou, že i na Slovensku to ve skutečnosti funguje trochu jinak. Viktória se v seriálu objeví v roli asistentky a své profesionální zkušenosti zatím sbírá, protože letos teprve ukončí studium herectví. „Když jsme se domluvili, že tu roli budu hrát, tak jsem ani ten původní seriál nechtěla vidět,“ svěřila se Martha. „Protože já ty věci do sebe hodně vsakuju, a pak bych se toho těžko zbavovala. Zvlášť kdyby se mi to třeba líbilo, což by se mohlo stát. Takže jsem si nechala prostor pro nějakou vlastní invenci,“ popsala způsob své práce.

Čtěte také: Martha Issová o své vteřinové roli: Získala jsem ji, protože jsem spala s režisérem

Z herců, kteří v seriálu hrají jakoby sami sebe, se můžeme těšit například na Kláru Issovou, Taťjanu Medveckou nebo Zlatu Adamovskou. „Táňa Pauhofová řeší v tom jednom díle, že má problém s daňovým úřadem, což ve skutečnosti nemá,“ zdůraznil Tomáš. „Takže kdyby se vám líbilo, jak to hraje, nemusíte jí posílat peníze na pomoc, ona to opravdu jen hraje. Ale hraje to jako Táňa Pauhofová,“ dodal s humorem herec.

Hvězdný seriál Vytoč mého agenta sledujte již na prima+:

Sdílejte článek
Štítky Show Jana Krause Tomáš Maštalír herci celebrity Martha Issová Vytoč mého agenta Viktória Jurištová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.