Iva Pazderková se pochlubila tajemným přítelem. Štěstí jí přejí i kolegyně herečky

Herečka Iva Pazderková se na svatého Valentýna pochlubila novým vztahem. Na sociálních sítích sdílela sexy fotografii s mužem, který ji drží v pevném objetí. Jeho obličej zatím neukázala. Štěstí jí přejí kolegyně z branže.

Iva Pazderková má za sebou nevydařený vztah s cizincem. Několik měsíců létala do Turecka za přítelem, jejich vztah nakonec ale ztroskotal. Známá komička neuvedla důvod rozchodu. Teď je ale usměvavá Iva opět šťastná.

Mohlo by vás zajímat: Deprese Ivy Pazderkové: Každé ráno pláču před zrcadlem, po čtyřicítce začíná konec

Štěstí našla v náručí neznámého muže. Společnou fotografii sdílela na Instagramu. Na vkusném černobílém snímku je v objetí s mužem, jemuž není vidět do tváře. Na sobě má krajkovou podprsenku a jejich ruce jsou vzájemně propletené kolem jejího těla. K tomu Pazderková připojila pouze smajlík červeného srdce.

Komentáře vypnula

Fotografii české herečce a moderátorce okamžitě olajkovalo několik známých osobností v čele s Dagmar Havlovou, Evou Decastelo nebo Janou Bernáškovou. „Nádherná fotka, drahá moje. Jsem šťastná s vámi. Moc pozdravuj,“ napsala jí pod fotku herečka Martina Randová. „Lásky,“ napsala Eva Decastelo.

Čtěte také: Dvakrát rozvedená Iva Pazderková randí s Turkem! Proč jí to nevyšlo s Pavláskem?

Iva Pazderková však později komentáře pod snímkem vypnula. Své soukromí si od posledního rozchodu chrání a o vztazích nechtěla příliš mluvit.

Iva Pazderková v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Iva Pazderková láska přítel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.