Celebrity

1. listopadu 2023 19:00

Vanesa Havlíková

Iva Pazderková cvičí a hlídá si stravu: Salát není jídlo, chybí to uspokojení, říká

Iva Pazderková v Show Jana Krause

Iva Pazderková (43) je nejen úspěšná herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička, ale už několikrát se v předchozích letech zúčastnila soutěže Bikini fitness, kde předvedla dokonale vyrýsovanou postavu. Nyní přijala pozvání do talkshow Jana Krause, kde prozradila, jak pracuje na svém těle, aby uspěla v soutěži, i jak přemýšlí nad svým jídelníčkem.

Pazderková se ve fitness soutěži poprvé objevila před třemi lety a jak tehdy sama uvedla, cvičit v posilovnách začala především proto, aby sama sobě dokázala, že na to má. Cvičení ji doposud neomrzelo a na postavě stále pracuje. „Zatím se to daří udržovat,“ říká se spokojeným úsměvem o své krásné figuře, díky níž se ve své kategorii žen nad 170 cm umístila naposledy na šestém místě.

Čtěte také: Deprese Ivy Pazderkové: Každé ráno pláču před zrcadlem, po čtyřicítce začíná konec

Dohromady Pazderková uzvedne i půl tuny

V tréninku a posilování herečka pokračuje stále dál. „Cvičím ve fitku úplně standardní zvedání, prostě zvedám, co to dá,“ popisuje a zdráhá se Janu Krausovi jednoznačně odpovědět na otázku, kolik uzvedne.

„Dohromady, když se to sečte, tak je to hodně, je to třeba 500 kilogramů. Na biceps umím třeba se šesti nebo i sedmi kily. Já zase ale nejsem tak silná, protože jsem začala pozdě,“ vysvětluje herečka, jež se do povědomí diváků zapsala jako nezapomenutelná „blbá blondýna“ ze stand-up show Na stojáka a vzpomíná na to, že jako dítě byla velice hubená.

Salát prý není jídlo, ale příloha

Součástí tréninku je i správné stravování. Herečka prozradila, že nad jídlem hodně přemýšlí a že jí ráda všechno, ovšem v rozumném množství. Neuznává dělení na zdravé a nezdravé jídlo a například salát rozhodně nepovažuje za jídlo.

„Salát není jídlo! To si pojďme ujasnit. To je příloha. Já nechápu, jak někdo může přijít do restaurace a dá si třeba řecký salát a pak tvrdí, jak se napucnul. To je hloupost. Nemůžete se přejíst salátem. To uspokojení tam prostě není. My tomu s mojí sestrou říkáme suché a mokré jídlo. Suché jídlo je třeba salát a mokré jídlo třeba smažák. A jedině mokré jídlo vás zasytí,“ dodává Pazderková v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat 1. listopadu ve 21:35 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.