Celebrity

29. května 2023 12:10

Josef Šťastna

Ivan Vyskočil a Ivana Andrlová si dokázali odpustit. Usmířilo je dítě

Herec a milovník života Ivan Vyskočil (77) si váží toho, že má na „stará kolena“ dobré vztahy se svými exmanželkami. Často je v kontaktu s Anife Vyskočilovou (49), ale už se naučil mluvit také s Ivanou Andrlovou (62), se kterou si při těžkém rozvodu velmi ublížili.

Dlouho se zdálo, že mají hezké a harmonické manželství. Ivana Andrlová byla ženou Ivana Vyskočila 15 let. Herečtí kolegové mu ji záviděli, třeba takový Jan Čenský se netajil tím, že se mu věčně usměvavá herečka líbila, ctil ale, že je zadaná.

Čtěte také: Ivan Vyskočil o soužití s Ivanou Andrlovou i exotickou Anife. Která byla lepší?

Jenže svazek měl pokazit Vyskočil, když začal flirtovat s bulharskou tanečnicí Anife (49). Exotickou krásku tureckého původu si herec nakonec vzal, v roce 2006 ale také došlo k náročnému rozvodu. S Ivanou Andrlovou i Anife Vyskočilovou měl pak dlouhé roky složité vztahy.

Hlavně Andrlová se trápila, že manželství s Ivanem skončilo. Vyčítala si, že možná mohli dát vztahu ještě šanci. Podle deníku Aha! ale měla milence i Andrlová. Vyskočil ji měl dokonce načapat s cizím mužem v posteli a vzduchem létala trestní oznámení. To vše už je dnes minulostí. Exmanželé se spolu naučili vycházet.

Ivan Vyskočil oplakal smrt syna:

Ivan Vyskočil Blesku prozradil, že k usmíření jim pomohla vnučka, protože společná dcera Míša občas po dědovi i babičce požaduje pro malou hlídání. „V nejlepším kontaktu jsme s Anife a moje současná partnerka je hodně v kontaktu s Ivanou Andrlovou. Tam to bylo velice těžké, ale poté, co se nám narodila vnučka, se to srovnalo,“ popsal Vyskočil otevřeně.

Herec v současné době žije s pětatřicetiletou Romanou Fenclovou. Padají i žerty, že by už popáté šel před oltář. S okouzlující Romanou je herec už 15 let a říká, že další svatbě by se nebránil.

Sdílejte článek
Štítky rozvod stáří nevěra rodina vztahy Anife Vyskočilová vnučka Ivan Vyskočil Ivana Andrlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.