Zdraví a nemoci

15. června 2023 07:30

Komerční sdělení

Pečujte o své zdraví a ušetřete na poplatcích za léky

Mnoho lidí se s astmatem potýká od dětství, a tak nějak se s ním naučili žít. Moje potíže přišly jako blesk z čistého nebe až se čtyřicítkou. Dalo by se říct, když jsem byl v nejlepších letech, se spoustou aktivit a plánů.

S prvním astmatickým záchvatem jsem musel mnohé z těch plánů přehodnotit, ale nechtěl jsem úplně rezignovat. Rozhodl jsem se bojovat a potížím předcházet. Samozřejmě, bez lékařské péče to nejde. Beru pravidelně léky a chodím si je vyzvedávat do lékáren Dr. Max, protože s Kartou výhod Dr. Max mám až polovinu léků bez doplatku. To v mém případě dělá úsporu 3630 Kč za rok*.

Nicméně mezi spouštěče astmatu patří také silné emoce, stres, nervozita nebo strach. Pak taky fyzická zátěž a námaha. Takže chtě nechtě jsem musel upravit své zvyky, zvolnit tempo, prostě zklidnit se. A bohužel obětovat i některé své náročnější koníčky. Kamarád mi ze srandy řekl: No co, tak budeš chodit na ryby, tam sedíš a jsi v klidu. A víte co? Rybaření mě chytlo a u vody se skvěle odreaguji.

U astmatiků jsou správná životospráva a posílení obranyschopnosti důležitá věc. Tady jsem ocenil odbornou péči a rady mé lékárnice. Pomohla mi vybrat správné produkty, které fungují jako podpora pro zvládání astmatu a pomáhají udržet mou celkovou kondici.

Silný imunitní systém mi může pomoci předcházet astmatickým záchvatům. Snažím se v tomto ohledu nic nepodceňovat. Pravidelně užívám bylinkové preparáty pro podporu dýchacích cest, dále osvědčené přírodní boostery imunity, jako je hlíva či echinacea, a hlídám si i dostatečný příjem vitamínu C a D. Není toho málo a rozhodně to taky není zadarmo, ale u přípravků vlastní značky Dr. Max dostanu lékárnou garantovanou kvalitu za férovou cenu.

Tip na produkty:

Dr. Max doplněk stravy s extraktem z hlívy ústřičné, rakytníkem a echinaceou obohacené o minerály selen a zinek, které příznivě ovlivňují imunitní systém.

Doplněk stravy Dr.Max Vitamin C Long Effect obsahuje vitamin C ve speciálních peletkách, z kterých se vitamin C uvolňuje postupně během 8-12 hodin. Zdravá imunita a snížení únavy.

Příjemná žvýkací forma Dr. Max vitaminu D pro správné fungování imunitního systému. S lahodnou příchutí ananasů.

*Uvedená úspora je výše celkové slevy získané s Kartou výhod Dr. Max za všechny nákupy v lékárnách Dr. Max v roce 2022. Sleva je vypočítána oproti ceně pro zákazníky bez Karty výhod Dr. Max. U předmětné Karty výhod Dr. Max byly za rok 2022 evidovány opakované výdeje léků na dýchací problémy a chopn 3 630Kč, jejichž výdej je vázán na lékařský předpis. Uvedený pacientský příběh a fotografie je ilustrativní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.