Zdraví a nemoci

15. června 2023 07:30

Komerční sdělení

Pečujte o své zdraví a ušetřete na poplatcích za léky

Mnoho lidí se s astmatem potýká od dětství, a tak nějak se s ním naučili žít. Moje potíže přišly jako blesk z čistého nebe až se čtyřicítkou. Dalo by se říct, když jsem byl v nejlepších letech, se spoustou aktivit a plánů.

S prvním astmatickým záchvatem jsem musel mnohé z těch plánů přehodnotit, ale nechtěl jsem úplně rezignovat. Rozhodl jsem se bojovat a potížím předcházet. Samozřejmě, bez lékařské péče to nejde. Beru pravidelně léky a chodím si je vyzvedávat do lékáren Dr. Max, protože s Kartou výhod Dr. Max mám až polovinu léků bez doplatku. To v mém případě dělá úsporu 3630 Kč za rok*.

Nicméně mezi spouštěče astmatu patří také silné emoce, stres, nervozita nebo strach. Pak taky fyzická zátěž a námaha. Takže chtě nechtě jsem musel upravit své zvyky, zvolnit tempo, prostě zklidnit se. A bohužel obětovat i některé své náročnější koníčky. Kamarád mi ze srandy řekl: No co, tak budeš chodit na ryby, tam sedíš a jsi v klidu. A víte co? Rybaření mě chytlo a u vody se skvěle odreaguji.

U astmatiků jsou správná životospráva a posílení obranyschopnosti důležitá věc. Tady jsem ocenil odbornou péči a rady mé lékárnice. Pomohla mi vybrat správné produkty, které fungují jako podpora pro zvládání astmatu a pomáhají udržet mou celkovou kondici.

Silný imunitní systém mi může pomoci předcházet astmatickým záchvatům. Snažím se v tomto ohledu nic nepodceňovat. Pravidelně užívám bylinkové preparáty pro podporu dýchacích cest, dále osvědčené přírodní boostery imunity, jako je hlíva či echinacea, a hlídám si i dostatečný příjem vitamínu C a D. Není toho málo a rozhodně to taky není zadarmo, ale u přípravků vlastní značky Dr. Max dostanu lékárnou garantovanou kvalitu za férovou cenu.

Tip na produkty:

Dr. Max doplněk stravy s extraktem z hlívy ústřičné, rakytníkem a echinaceou obohacené o minerály selen a zinek, které příznivě ovlivňují imunitní systém.

Doplněk stravy Dr.Max Vitamin C Long Effect obsahuje vitamin C ve speciálních peletkách, z kterých se vitamin C uvolňuje postupně během 8-12 hodin. Zdravá imunita a snížení únavy.

Příjemná žvýkací forma Dr. Max vitaminu D pro správné fungování imunitního systému. S lahodnou příchutí ananasů.

*Uvedená úspora je výše celkové slevy získané s Kartou výhod Dr. Max za všechny nákupy v lékárnách Dr. Max v roce 2022. Sleva je vypočítána oproti ceně pro zákazníky bez Karty výhod Dr. Max. U předmětné Karty výhod Dr. Max byly za rok 2022 evidovány opakované výdeje léků na dýchací problémy a chopn 3 630Kč, jejichž výdej je vázán na lékařský předpis. Uvedený pacientský příběh a fotografie je ilustrativní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.