Zdraví a nemoci

19. června 2023 08:30

Komerční sdělení

Jak pečovat o své zdraví a zároveň ušetřit?

V naší rodině se srdeční onemocnění vyskytuje poměrně často, takže jsem vlastně očekával, že k němu budu mít taky určité dispozice. To se nakonec potvrdilo. Naštěstí i díky tomu, že jsem si to hlídal, se na moje potíže přišlo včas.

Poctivě dodržuju předepsanou léčbu a jsem pravidelný návštěvník lékárny Dr. Max, protože s Kartou výhod mám až polovinu léků bez doplatku. Když si své léky na kardiologické problémy a ředění krve vyzvedávám s Kartou výhod, ušetřím 3221 Kč za rok*.

Jen léčba bez úpravy životosprávy by ale nestačila. Jako prevence při srdečním onemocnění funguje pohyb. Hýbat se aspoň půlhodinky denně je dobrý základ, který snižuje riziko dalších potíží. Odjakživa rád chodím a pravidelné procházky a oblíbené výlety po krásách naší republiky mi teď hodně pomáhají.

A pak je tu stres. V práci si ho užiju víc, než bych chtěl, ale snažím se mít to pod kontrolou. Vysoké hladiny stresu totiž unavují srdce a zvyšují krevní tlak. Doktor mě varoval hlavně před dlouhodobým stresem a napětím a na uvolnění mi doporučil meditace nebo jógu. Na to upřímně moc nejsem, ale i při chůzi si skvěle utřídím myšlenky a vyčistím hlavu.

Kromě toho jsem si zvykl užívat vitamíny B a hořčík. To je taková podpora pro psychiku, když mám náročnější období a potřebuju se udržet v klidu a pohodě. Vybírám si obvykle z produktů vlastní značky Dr. Max, které mají lékárnou garantovanou kvalitu za férovou cenu. A když nestíhám, nakoupím je na e-shopu www.drmax.cz, kde pro přihlášené klienty mají vybrané druhy dopravy zdarma při nákupu nad 250 Kč.

Tipy na produkty

Doplněk stravy Dr. Max Vitamin B Complex Forte obsahuje vysokou dávku vitaminů skupiny B (B1, B2, B3, B5, B6 a B7), které příznivě ovlivňují správné fungování organismu.

Doplněk stravy v pohodlné formě pro užívání Dr. Max Magnesium sticks 400 mg. Jednotlivě balené sáčky pro přímé použití s obsahem hořčíku, který je důležitý pro energii a svaly, obohacené o vitaminy B1, B6, B12 a vitamin C. S příchutí citrónu.

*Uvedená úspora je výše celkové slevy získané s Kartou výhod Dr. Max za všechny nákupy v lékárnách Dr. Max v roce 2022. Sleva je vypočítána oproti ceně pro zákazníky bez Karty výhod Dr. Max. U předmětné Karty výhod Dr. Max byly za rok 2022 evidovány opakované výdeje léků na kardiologické problémy a ředění krve 3 221 Kč za rok, jejichž výdej je vázán na lékařský předpis. Uvedený pacientský příběh a fotografie je ilustrativní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.