Celebrity

31. října 2023 19:23

Tomáš Durčák

Jakub Prachař zveřejnil selfie s Shopaholicadel. Teď musí spát ve sklepě

Herec Jakub Prachař před pár dny zveřejnil na sociálních sítích selfie snímek se svou partnerkou, herečkou Sárou Sandevou. V pozadí fotky pak zachytil známou influencerku Adélu Pulcovou alias Shopaholicadel s jejím snoubencem. Reakci Sáry však zřejmě nečekal.

Shopaholicadel okolo sebe v posledním roce díky svým videím na YouTube i živým vysíláním skrz TikTok vyvolala řadu kontroverzí. Není jasné, za jakých okolností se Jakub Prachař s Shopaholicadel setkali a zda šlo o náhodu. Vznikla ale každopádně fotka Jakuba, kterého zezadu objímá Sára. Za nimi pak stojí právě Adéla Pulcová se svým partnerem.

Jakub snímek ihned sdílel na své sociální sítě s textem „A dnes se Sáře splnil sen. Není zač lásko,“ čímž se snažil naznačit, že jeho partnerka patří ke skalním fanouškům Shopaholicadel. Jeho vtípek však nenašel u drahé polovičky pochopení. „Počkej, až přijdu domů,“ odpověděla mu Sára do komentářů k fotografii.

Že možná svým humorem trochu přestřelil, si však Prachař vzápětí uvědomil, a tak Sáře pokorně odvětil: „Budu spát ve sklepě.“ U Prachařů to tedy vypadá na tichou domácnost a nějaké to vysvětlování. Setkání však očividně velmi intenzivně prožíval i druhý pár. Shopaholicadel si totiž Prachařův snímek vypůjčila do svého instagramového příběhu, který ihned hrdě sdílela na svém profilu.

„Děkuju za ten nejlepší zážitek mého života, mám vás moc ráda, pokračujte ve své kariéře, jste skvělí, úžasní herci,“ dopsala Adéla Pulcová se společné fotce s Prachařem a Sandevou. Její záliba ve sbírání snímků se známými osobnostmi není ničím novým a je možné, že od nynějška už bude Jakuba i Sáru považovat za své dobré přátele. Mají spolu ostatně snímek jako ze společné procházky.

Influencerka Shopaholicadel, která se tento měsíc objevila i v pořadu Partička – Nová krev, v minulosti způsobila několik kontroverzí. Některým lidem se nelíbí její vysílání na TikToku, kde od diváků poměrně intenzivně vyžaduje finanční dary. Spekulovalo se také o tom, že zásnuby s jejím partnerem Honzou byly pouze nahrané za účelem získání větší popularity.

Jakub Prachař se v pořadu Máme rádi Česko zúčastnil netradičního závodu v pojídání pareniček:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.