Celebrity

Aktualizováno 30. května 2024 11:39

redakce Prima Ženy

Jan Bendig měl autonehodu. Po srážce s dalším vozem je jeho Mercedes na odpis

Zpěvák Jan Bendig (30) řeší jeden problém za druhým. V poslední době se probírala kauza s útokem moukou na zpěváka, kdy se ukázalo, že vše bylo předem domluvené a šlo o podvod. Poté měl jeho bratr Marsell v únoru letošního roku vážnou autonehodu a podobný incident se nyní stal i Janovi.

Jan Bendig se svým luxusním Mercedesem zažil autonehodu na Barrandovském mostě. Zprávu i s fotkami z místa přinesl web eXtra.cz. Zpěvák se srazil s ženou v černém automobilu. Co se stalo?

Bendig prý nehodu nezavinil

Ve středu odpoledne na Barrandovském mostě podle všeho zmíněná žena v černém autě nestihla zabrzdit a narazila do Bendigova luxusního Mercedesu. Na místo nehody přijeli záchranáři i hasiči, nehoda se na štěstí obešla bez vážného zranění. „Paní, která řídila, nestihla zabrzdit. Uznala chybu. Napálila to do nás. Auto je na odpis,“ popsal Bendigův manažer a partner Lukáš Rejmon pro eXtra.

Oba se z nepříjemné nehody ještě vzpamatovávají. „Já jsem asi ještě v šoku, je to moje první nehoda. Vesty si vzít nemůžeme, protože jsou v kufru. Unikal i benzín, takže jsou tu i hasiči,“ dodal ještě na místě Lukáš Rejmon.

Jan Bendig už se k události také vyjádřil a zveřejnil na sociálních sítích i fotky. „Byla to neskutečná rána a velký šok. I když to z fotek možná nevypadá, tak je moje auto totálně na odpis. Ale čert to vem. Hlavní je, že se mě i paní řidičce a její malé dcerce kromě pár pohmožděnin nic nestalo,“ napsal.

V únoru boural i Marsell Bendig

Několik dní od chvíle, kdy českým šoubyznysem zatřásla kauza Jana Bendiga posypaného moukou a sdělení policie, že šlo o domluvený tyjátr, měl bratr zpěváka Marsell na dálnici nedaleko Brna ošklivou nehodu. Stalo se to, když se vracel z koncertu staršího bratra Jana. Přes vážnost situace se Marsell dočkal na internetu spousty nenávistných reakcí.

Jak policie rozhodla v kauze Bendig a mouka?

Sdílejte článek
Štítky autonehoda havárie mouka bouračka Jan Bendig Marsell Bendig Lukáš Rejmon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.