Celebrity

1. října 2024 17:45

Zuzana Schneidewind

Jan Nedbal jako Hrdina v novém kriminálním seriálu od tvůrců úspěšného Poldy

Nový seriál Hrdina sledujte od 23. října na Primě nebo od 16. října na prima+

Poručík Hrdina v podání Jana Nedbala je neřízená střela, domýšlivý policajt, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, abyste ho měli rádi. Poprvé se divákům představí 23. října ve 20:15 na Primě; od 16. října můžete seriál sledovat online na prima+.

Dokáže porušit všechna myslitelná pravidla a své nadřízené tím neskutečně štve. Také státní zástupkyně Bartošová ho zpočátku nemůže vystát, přesto však pro něj postupně najde porozumění. Přinejmenším. Díky komediálnímu žánru sledujeme Hrdinovy kriminální případy i vývoj vztahu mezi policistou Adamem a státní zástupkyní Lucií s lehkostí a humorem.

Vše o seriálu Hrdina

  • Hrají: Jan Nedbal, Kristýna Boková, Ondřej Malý
  • Žánr: crime comedy
  • Režie: Jaroslav Fuit, Jan Haluza
  • Počet dílů: 16
  • Premiéra: TV Prima 2024, říjen

Jako Hrdina se divákům představí herec Jan Nedbal, známý například z filmu Bratři, v němž ztvárnil postavu Ctirada Mašína, či jako zdravotní bratr ze seriálu Sestřičky.

„Adam je mladý detektiv velmi svérázného typu, až takového belmondovského, pokud se někdo neurazí. Seriál je protknutý velmi zajímavými zápletkami a poněkud sarkastickým humorem. Diváci se mají na co těšit,“ láká k obrazovkám Primy Jan Nedbal, který se při čtení scénáře velmi bavil.

„Neděje se pokaždé, že scénář zhltnu najednou, a tady tomu tak bylo. Moji drahou kolegyní, se kterou jsem nejčastěji na place a nemůžu být šťastnější, že to je právě ona, je Kristýna Boková. Je skvělá, nejlepší a zbožňuji ji. Doufám, že to bude vidět i na obrazovce, že se to tam všechno prolne,“ dodává herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.