Seriály a filmy

1. října 2024 17:45

Zuzana Schneidewind

Prima představuje nový rodinný seriál Kamarádi

Nový seriál Kamarádi sledujte od 22. října na Primě nebo od 15. října na prima+

Skupina Prima uvádí nový rodinný seriál Kamarádi, který divákům nabídne příběh o síle přátelství, osobním růstu a snaze navrátit život do rodné vsi. Pořad se začne vysílat v úterý 22. října a diváci se na něj mohou těšit každé úterý a čtvrtek.

Seriál Kamarádi sleduje osudy Veroniky, Petra a Olivera, trojice přátel z dětství, kteří se vracejí do své rodné obce Stráně. I když každý z nich žil svůj vlastní příběh, rozhodli se společně oživit místo, které je kdysi spojilo. Veronika se stává nejen místní zastupující starostkou, ale také důvěrníkem a rádcem pro všechny, kdo v obci hledají pomoc. Petr, nadaný lékař, si pomalu získává důvěru obyvatel, kteří zpočátku váhali vkročit do jeho ordinace. Oliver si pak plní svůj sen o vlastní restauraci přímo ve Stráních.

„Kamarádi nabídnou divákům zajímavý příběh tří mladých lidí, kteří se narodili v jedné vesnici a od malička tvoří nerozlučnou trojici. Ačkoli se jejich cesty rozdělily, jejich přátelství celá ta léta vydrželo. Naši hrdinové jsou příkladem toho, že je vždy možné začít znovu, že když něco opravdu hodně chcete, tak toho dosáhnete, a že pevné a upřímné přátelství může být největší oporou v našich životech. Což se netýká jen našich tří kamarádů, ale také mnoha dalších postav v seriálové vesnici,“ uvedla s úsměvem ředitelka obsahu skupiny Prima Lenka Hornová.

Hlavní role a postavy seriálu Kamarádi

V ústředních rolích tří kamarádů se objeví David Gránský, Anastasia Trmal Chocholatá a Jan Komínek. Diváci se mohou těšit na další hvězdy jako Pavel Řezníček, Ivana Korolová, Lucie Zedníčková, Martin Preiss, Jan Vlasák, Dana Syslová, Martin Trnavský, Patrik Děrgel, Jana Krausová, Iva Hüttnerová, Jana Batulková, Jana Stryková, Josef Polášek a Eva Decastelo.

Připojte se k nám a sledujte, jak se vesnice Stráně proměňuje v místo, kde se opět krásně žije.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 10. 2024

Dlouho očekávaná dovolená nebo stěhování, které jste si přáli uskutečnit, by dnes konečně mohly být možné. Než se vydáte na cestu, možná bude třeba vyřídit nějaké papírování. V hlavě se vám mohou honit myšlenky na obchodní postup a možná zvážíte absolvování jednoho nebo dvou kurzů, které zvýší vaši prodejnost a pomohou vám přiblížit se k dosažení vašich cílů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.