Celebrity

10. září 2024 07:30

Zuzana Schneidewind

Nový seriál Kamarádi má videoklip! Jeho atmosféra vás roztančí stejně jako slavné herce

Nový seriál Kamarádi má videoklip

Stejně jako připravovaný seriál Kamarádi s podtitulem Přátelství je někdy víc než láska, tak i videoklip, který k němu vznikl o prázdninách, je lidově řečeno na pohodu. Pusťte si ho hned v úvodu článku.

Nový seriál skupiny Prima Kamarádi, s podtitulem Přátelství je někdy víc než láska, se noří do hlubin přátelských vztahů mezi třemi mladými lidmi, kteří se vracejí do rodné vesnice.

V hlavních rolích seriálu Kamarádi se objeví herci Anastasia Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek. Připravte se na emocionální jízdu plnou zvratů a tajemství, které se skrývají v obyčejných mezilidských vazbách.

Novinka jistě potěší příznivce feelgood seriálů, kteří se s jeho uvedením na obrazovky Primy mohou těšit na opravdovou lahůdku. Speciální taneční videoklip, který vám nyní představujeme, odkrývá kousek z titulní písně „Nepospíchám“, což je česká verze písně „I Have No Inspiration“ od Thoma Artwaye.

Seriál Kamarádi bude pohodový. Videoklip napoví

Zpěvák Thom Artway písni svým jedinečným hlasem dodává nezapomenutelnou atmosféru. Celek vytváří dokonalý harmonický kousek, který se vám vryje do paměti.

Za vizuálně bohatou choreografií videoklipu stojí známý tanečník Martin Prágr. „Chtěl jsem, aby choreografie byla přístupná všem – od teenagerů po seniory. Vybrali jsme jednoduché pohyby, které tvoří flashmob, takže je mohou tančit děti ve školách i senioři v domovech důchodců. Mé přání je, aby si při poslechu hudby lidé vybavili nějaký z těch radostných pohybů, které vyzařují srdce a objetí, což by píseň měla vyjadřovat,“ přibližuje umělecký záměr choreograf, a jak uvidíte brzy na Primě, taneční videoklip „Nepospíchám“ je ideálním vstupem do světa strhujícího seriálového příběhu tří kamarádů a jistě vás navnadí k jeho sledování.

Sdílejte článek
Štítky choreografie videoklip David Gránský herec TV Prima Jan Komínek Anastázie Chocholatá Thom Artway umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Martin Prágr

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.