David Gránský se loučí se zoologickou zahradou. Vrací se Veronika Freimanová

Loučení s Albertem – ZOO (209)

Albert Polák v podání Davida Gránského mění pole působnosti a přesouvá se ředitelovat z české zoo do německých Drážďan. Lukrativní pracovní pozici v zahraničí hodlá využít nejen k nabrání nových zkušeností, ale především jako šanci zapomenout na bývalou přítelkyni Kristýnu. Na své místo se tak vrací Veronika Freimanová alias ředitelka Roklová, která hned může řešit nové komplikace. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Byla to taková láska, že proměnila vyhlášeného sukničkáře a pomstychtivého lotra v laskavého a romantického muže. Průvodkyně Kristýna milovala Alberta už od dětství a na rozdíl od ostatních v zoologické zahradě pevně věřila, že z něho dobrotu dokáže vykřesat. A opravdu se jí to povedlo. Když navíc konečně zaskóroval a dostal ji do postele, nebyla to jen otázka jedné noci. Lamač ženských srdcí se zamiloval.

Šťastné období ale netrvalo dlouho. Záhy přišla odluka a v Čechách se pak kvůli pracovním příležitostem v zahraničí míjeli. Vztah jim definitivně zničila Dominika, která se s Albertem účelově vyspala. Přestože se ukázalo, že to bylo ve skutečnosti jinak, láska se ze strany Kristýny vytratila. Ač se snažila ji v sobě znovu nalézt, citům poručit nelze.

Mohlo by vás zajímat: Herec Gránský o svém ročním synovi: Bohužel zdědil moji povahu. Podle mámy to mám za trest

Zastupující ředitel zoologické zahrady nakonec vzdal veškeré naděje a doufá, že mu práce v Drážďanech pomůže na Kristýnu zapomenout. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ho čeká loučení. „Milý Alberte, přejeme ti, aby se ti na novém působišti líbilo stejně jako tady,“ ujme se slova ošetřovatelka opic Helena a políbí překvapeného fešáka na tvář. „A kdyby tam na vás nebyli hodní, tak se prosím zase vraťte,“ přidá se Uhlířová. Přítomní na závěr Albertovi i zazpívají, čímž ho dojmou k slzám.

Návrat ředitelky Roklové do ZOO

Z chaty se na ředitelské křeslo vrací Marie Roklová. „Konečně jste tady!“ běží k ní sekretářka Adélka a nadšeně ji objímá. Připojuje se i Lubor Brázda. „Mám pro vás spoustu novinek i práce,“ vítá ji radostně. Než se Roklová stihne rozkoukat, vletí do kanceláře průvodce Franta Kolman a hned ve dveřích spustí. „Sláva, že jste tady. Posílá mě Anežka s Tamarou. Potřebují, abyste uvolnila rezervní peníze. Mají podezření na to, že jeden z našich lvů má nádor,“ vychrlí ze sebe a Roklová se ihned může pustit do řešení nových potíží.

Kdo se vám ve funkci ředitele ZOO líbí více?

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.