Seriály a filmy

25. června 2024 10:50

Žaneta Dernerová

Můj syn se nebude tahat s vyzobanou slunečnicí, vpálí rozčílená matka Julii

Můj syn se nebude tahat s vyzobanou slunečnicí – ZOO (209)

Jana Bernášková řešila coby Julie větší věkový rozdíl už od počátku vztahu s kolegou Jardou. On ji však přesvědčil, že mu pranic nezáleží na tom, že je o pár let starší, a tak si zamilovanost naplno užívá. Plně ji v tom podporuje i kamarádka Sid v podání Michaely Pecháčkové. Jenže Juliinu spokojenost přeruší Jardova maminka, která pro drsná slova vůči synově lásce nejde daleko. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ošetřovatelka žiraf Julie se do vztahu s kolegou Jardou Suchým nijak nehnala. Jednak doteď utíká před bývalým, a nemá tak s muži právě dobrou zkušenost, jednak si byla moc dobře vědoma značného věkového rozdílu. Sympatický Jarda ji nicméně tak dlouho uháněl a přesvědčoval, že pro něho stará rozhodně není, až ji udolal. Zatímco se tak oba vznáší na obláčku zamilovanosti, ani ve snu by je nenapadlo, jakou bouři rozpoutá Jardova naštvaná maminka.

Paní Suchá nakráčí do zázemí zoologické zahrady a bez jakýchkoli cavyků spustí na udivenou Alici, jež se přišla podívat za Sid. „Vy jste ta ženská, co se tahá s mým synem? Že se nestydíte. Taková stará a lezete za tak mladým klukem,“ konstatuje. Vdova Alice, která se nedávno nechala pěkně napálit a s podvodníkem Mártym stanula před oltářem, vůbec nechápe, o co jde. Paní Suchá se ale nenechá námitkami Sid umlčet a v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete podívat exkluzivně už nyní na prima+, se do zaskočené Alice nepřestane navážet. „Nevychovala jsem ho proto, aby skončil s takovou vyzobanou slunečnicí. Chci, aby si našel mladou hezkou holku. Proč by se měl v osmadvaceti letech tahat s ženskou, jako jsi ty?“ ptá se pobouřeně.

Mohlo by vás zajímat: Nejen Slováček a Gelemová. Které celebrity mají mezi sebou největší věkové rozdíly?

Ostrá hádka v ZOO

Teprve až po svém výlevu si nechá vysvětlit, že spílá špatné osobě. Potupně se omluví a smířlivě si nechá od Sid uvařit kávu. Ačkoliv jí slíbí, že bude na Janu Bernáškovou coby Julii už hodnější, opak je pravdou. Namísto seznámení a klidného povídání se jejich rozhovor změní v ostrou hádku. „Nenechám se nějakou stárnoucí ženskou, která dostala chuť na mladého kluka, připravit o vnoučata,“ vpálí Suchá Julii.

Ošetřovatelce zanedlouho dojde trpělivost a maminku svého přítele rázně požádá, aby odešla. „My si začínáme tykat? Tak jo. Seber se a běž!“ vyprovodí ji drsně Julie. Kamarádce Sid se pak ale svěří, že sama toto téma řeší. Neměla by se s Jardou přece jen rozejít a umožnit mu, aby si našel mladší ženu, s níž by mohl mít děti?

Měla by se Julie s Jardou rozejít?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.