Petr přiznal své city k Viky. Klidně se k ní vrať, rozchází se s ním Ester

Klidně se vrať k Viky – ZOO (208)

Robert Urban už prý coby soudce Petr svou bývalou lásku Viky v podání Evy Burešové nemiluje, stále k ní však cítí jistou náklonnost. Své pocity přizná přítelkyni Nelly Řehořové alias Ester. Svou pravdomluvností ale vše úplně zkazí. Na reakci udivené brunetky se podívejte v exkluzivní ukázce.

Viky a Filip si stále snaží najít cestu k Ester. Zalíbí se jim proto nápad vnuknout jí myšlenku křtin, přičemž kmotrou jejího a Petrova dítěte by mohla být právě „konkurentka“ Viky, na níž Ester nepřestává žárlit. Ačkoliv jejich plán prokoukne, překvapivě souhlasí. Náramně se jí totiž zamlouvá představa, že by se kmotrou nestala ona, ale slavný olympionik Filip. Petrovy námitky smete ze stolu, nelení a začne s ním vše domlouvat.

„Vyřeším to s ní. Je jasné, že po tom, co se mezi námi dvěma stalo, mi za kmotra jít nemůžeš,“ vysvětluje Petr Filipovi, proč hodlá Ester její záměr vymluvit. Naneštěstí si nevšimne, že jeho přítelkyně se v tichosti vrátila z toalety a stojí mu za zády. Jejich hovor v dalším díle seriálu ZOO vyslechne a ihned se zajímá, co zásadního mezi nimi proběhlo. Petra nenapadne nic lepšího než povědět půvabné brunetce pravdu. „Dal mi pěstí. Ale zasloužil jsem si to. Opil jsem se a dal Viky pusu,“ přiznává jí, zatímco se Filip marně snaží zamést to pod koberec.

Čtěte také: Velký rozchod v královské rodině: Oblíbenému vnukovi Alžběty II. ztroskotal další vztah

Ester logicky požaduje vysvětlení. Oprávněně Petra podezírá z nevěry. Jenže fešný soudce to svou upřímností zkazí ještě víc. „Přišlo mi v tu chvíli líto, jak jsem to mezi námi pokazil. Tebe ale miluji. Jen jako bych kouskem srdce měl pořád i ji,“ vyznává se ze svých pocitů. Jak se dalo čekat, Ester jeho pravdomluvnost rozhodně neocení. Namísto pochopení následuje rozchod. „Nechala mi vzkaz, že odjíždí k rodičům, už mě nikdy nechce vidět a ať se klidně vrátím k tobě, když na tebe nemůžu zapomenout,“ svěřuje se Viky rozrušený Petr. Sousedka Jeřábková má i ve zdánlivě prohraném boji radu. Bude ale fungovat? Pokračování vztahových peripetií můžete sledovat v nových dílech ZOO celé léto na prima+.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.