Seriály a filmy

3. června 2024 18:35

Žaneta Dernerová

Žárlivost Ester neustává. Petr ochotně pomáhá Viky řešit právní útok

Zkopírování autorského díla – ZOO (205)

Eva Burešová už sice není jako Viky vyvolená Roberta Urbana coby soudce Petra, přesto však v jeho životě nadále zůstává. Tím spíš po jeho přestěhování zpět do Česka. Jenže Nelly Řehořová alias Petrova přítelkyně Ester je přesvědčená, že city mezi bývalými partnery ještě zcela nevychladly, a na Viky žárlí za všech okolností. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky už dávno není jen sympatická chůva a tajemná Lady X, jež v Markově baru poblouznila nejednoho muže. Opět se naplno vrátila k designérství a navíc se stala i vyhledávanou návrhářkou přezdívanou Vivienne Westwood dětské módy. Úspěch však s sebou nese též množství závistivců, kteří se snaží na její práci zviditelnit či jinak profitovat. Po známé herečce se potýká s dalším vykukem.

„Přišel jsem za paní Janečkovou v zastoupení svého klienta, abych jí předložil dohodu o vyrovnání. Zkopírovala totiž pro svůj motiv na kolekci modrotiskového oblečení jeho autorské dílo,“ oznamuje nicnetušící Viky a Petrovi právník v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Je to poslední pokus o smír, než to budeme řešit soudně,“ varuje je a Viky bez okolků přiznává, jak je ráda, že má po boku právě váženého soudce. „Nechte nám tady tu dohodu, podíváme se na ni a zítra bychom si řekli,“ vezme záležitost do svých rukou Petr a s direktivním právníkem ve chvilce vypochoduje.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Právní pomoc v ZOO

Viky je vděčná, že si její bývalá láska vezme celý případ na svá bedra a nemusí shánět právnické poradenství jinde. To se však v momentě změní. „Je jasné, že ten chlap to dělá proto, aby na tobě co nejvíc vydělal. Oficiálně tě ale zastupovat nemůžu, jako soudce nesmím poskytovat advokátní služby,“ vysvětluje jí Petr a doporučuje za sebe Markétu. Je pravděpodobné, že ostřílená právnička, která se velmi proměnila a přešla na stranu dobra, si s obviněním hravě poradí.

Čtěte také: Známý český advokát si měl objednat únos a vraždu expřítele své dcery. Skončil ve vazbě

Než o dalším postupu Petr Viky informuje, absolvuje další Esteřinu žárlivou scénu. „Vážně s ní musíš mluvit každý den desetkrát? Vždycky si vymyslíš nějaký dobrý důvod, aby ses s ní mohl potkat. Už je to fakt trapné,“ vyslechne si nejen on, ale zpoza dveří i Viky. Její ponížení a omluva za ostrá slova, kterými Ester obvinila ze záměrného uspání malého Péti a nazvala ji mrchou, možná zmírnila napětí a nevraživost, rozhodně však ne žárlivost Ester.

Obává se Ester oprávněně? Může Viky skutečně ohrozit její vztah s Petrem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 10. 2024

Zapalte svíčku a něco si přejte. Vnímejte plamen jako symbol proměny a vášně ve vás. Vaše srdce se může cítit neklidné. Plamen se třepotá v důsledku procházejícího větru. Když plamen tančí, můžete si vzpomenout na tance, které předvádíte ve snaze odvést pozornost od problému, o němž víte, že mu musíte čelit. Ten čas nastal právě teď.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.