Vypráskej soudci kožich, radí Franta. Petr představuje nebezpečí a Filipovu karmu

Vypráskej soudci kožich – ZOO (201)

Návrat Petra v podání Roberta Urbana pěkně zahýbal dějem populárního seriálu z prostředí zoologické zahrady. Každodenně totiž zasahuje do života Evy Burešové a Tomáše Kluse alias Viky a Filipa a u nich v bytě už je pomalu pečený vařený. Michal Novotný je coby průvodce Franta přesvědčen, že by se fotograf měl mít na pozoru. Má pravdu? A proč se možná Filipovi vrací karma? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky a Petr se sice nerozešli v nejlepším, soudce zlomil půvabné brunetce srdce, když si našel milenku, jež s ním navíc záhy přišla do jiného stavu, přesto spolu zvládají komunikovat a vycházet si vstříc. Poslední dobou se zdá, jako by si k sobě opět nacházeli cestu. Viky se bývalé lásce svěřila s problémem otěhotnět a Filipa už nejednou zasáhl osten žárlivosti. Nyní Petr opět přilije olej do ohně.

Úspěšné designérce přezdívané česká Vivienne Westwood se přijde pochlubit s palačinkami. Připravování snídaně není jeho nejsilnější disciplína, takže když se mu oblíbený pokrm dětí povede, je na to náležitě pyšný. Naneštěstí se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ve stejnou chvíli vrátí domů Filip doprovázený Frantou Kolmanem. „Čau, zapomněl jsem tady nějaký fotky…“ dívá se zaraženě na překvapenou dvojici, popadne snímky a z nepříjemné situace rychle uteče.

Filipova karma v ZOO

„Vztahy nejsou žádná sranda. Já bych bývalýho od Viky nejradši zabil. Pořád se mezi nás motá,“ postěžuje si pak Adamovi. Ošetřovatel v podání herce Šimona Biliny, jenž nedávno pokřtil klip k písni To svý, mu ale připomene menší vroubek z minulosti. „Třeba to máš jako karmu,“ upamatuje ho na dobu, kdy byl bláznivě zamilovaný do Sid.

Trefná poznámka donutí Filipa dívat se na vztah Viky a Petra s větším nadhledem a moc to neřešit. To by tu ale nesměl být průvodce Kolman, který byl svědkem ranní události s palačinkami. „Ty nejsi schopen vidět, jaký nebezpečí pro tebe soudce představuje. Tutově se o něco pokusí. A až se s Viky pohádáte, bude to jeho výhra,“ varuje ho před charismatickým Petrem. „Měl bys mu vypráskat kožich,“ radí mu s tím, že jinak bude brzy litovat.

Měl by Filip poslechnout Frantovu radu a obávat se o vztah s Viky?

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.